Lectură de un minut

31 Jan 2018 - Evenimente

Betty Ice va intra in portofoliul Unilever South Central Europe

Abonează-te pe  

 Unilever South Central Europe si Betty Ice au anuntat astazi semnarea unui acord prin care Unilever South Central Europe va cumpara Betty Ice, producatorul roman de inghetata. Valoarea tranzactiei a ramas confidentiala.

Infiintata in anul 1994 de catre Vasile Armenean, compania Betty Ice s-a remarcat prin vanzarea de produse cu gusturi si arome naturale din ingrediente atent selectionate.

Cu o fabrica deschisa in Suceava si peste 180 de chioscuri de inghetata deschise pe timpul verii, Betty Ice este cel mai important producator de inghetata din Romania cu o cifra de afaceri totala de 30 de millioane de EUR si 760 de angajati.

Divizia de inghetata din cadrul Unilever South Central Europe si Betty Ice vor opera ca o companie de sine statatoare in cadrul Unilever si va fi condusa de Vasile Armenean, din pozitia de General Manager. Parteneriatul se va extinde, urmand sa beneficieze de punctele forte ale grupului si de expertiza pe piata locala de inghetata a managerului.

Retail jobs

James Simmons, Managing Director Unilever South Central Europe a declarat: “Suntem bucurosi ca Betty Ice va intra in familia Unilever. Betty Ice este o afacere minunata, foarte indragita de romani. Sunt, de asemenea, incantat ca Vasile Armenean a decis sa se alature companiei. Este un antreprenor extraordinar si va avea un rol cheie in modelarea viitorului business.

In 23 de ani am dezvoltat o afacere extraordinara in Romania. Suntem mandri ca Betty Ice, brandul de inghetata romanesc numarul 1, va intra in portofoliul producatorului de inghetata numarul 1 din lume. Istoria noastra in Romania si viziunea Unilever sunt combinatia ideala pentru viitorul brandului Betty Ice. Le multumim consultantilor nostri, profesionisti adevarati care au asigurat derularea lina a tranzactiei”, a adaugat Vasile Armenean, General Manager Betty Ice.

Acordul de achizitie urmeaza sa fie supus aprobarii Consiliului Concurentei.

Citeste si:
Alina Robescu este noul HR Lead al Unilever South Central Europe
Alina Robescu este noul HR Lead al Unilever South Central Europe
Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Betty Ice va intra in portofoliul Unilever South Central Europe