Lectură de un minut

14 Nov 2017 - Evenimente

AVON lanseaza prima campanie facuta in colaborare cu un designer roman

Abonează-te pe  

Incepand din 9 noiembrie, AVON pune la dispozitie prima colectie  realizata in colaborare cu un designer roman, Lana Dumitru. Campania FLORI include trei piese vestimentare in stil sport-couture care sunt inspirate din universul floral al tesaturilor traditionale romanesti.

FLORI este o colectie versatila, care se poate purta la birou, la petreceri, dar si cand intreprinzi activitati intre cele doua task-uri.

In colectie sunt incluse jacheta, rochie si geanta plic cu semnatura designerului. Acestea vor fi disponibile exclusiv pentru comanda AVON in perioada 9 noiembrie - 26 decembrie 2017.

Inspirata din universul traditional romanesc, colectia are la baza simbolul trandafirului - floarea dragostei, dar si a puterii si curajului - cele trei valori pe care creatoarea Lana Dumitru le asociaza cu femeia moderna.

Flori by Lana Dumitru

In cadrul evenimentului aniversar de 20 de ani AVON in Romania Lana Dumitru a declarat: „Folclorul romanesc a fost intotdeauna o inspiratie pentru mine, mai ales cand acum 10 ani oamenii se intrebau de ce ar purta cineva un articol vestimentar cu un taran sau o taranca pe piept. Pentru mine exact acela a fost momentul in care am spus: “eu as purta!”. Parteneriatul cu AVON este o bucurie si o onoare pentru mine in acelasi timp, mai ales ca este o colectie locala, care va ajunge in exclusivitate la femeile din Romania”.

sursa foto comunicat presa

Citeste si:
AVON si Natura & Co fuzioneaza
AVON si Natura & Co fuzioneaza
Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  AVON lanseaza prima campanie facuta in colaborare cu un designer roman