Lectură de un minut

29 Jun 2017 - Evenimente

Auchan pregateste a opta editie Targul de bere: peste 350 de tipuri si marci in magazine

Abonează-te pe  

Targul de bere organizat de Auchan ajunge la a opta editie. In perioada 28 iunie - 11 iulie, in magazinele hipermarketului vor fi puse la vanzare peste 350 de tipuri si marci de bere.

 

Auchan Retail Romania isi invita pentru al optulea an clientii sa ia parte la evenimentul Targul de bere. Branduri indragite din spatiul national si international vor fi expuse in unitatile hipermarketului. Pe aleea centrala din hipermarketuri Auchan se va pune la vanzare o gama variata de bere, selectata din peste 25 de tari.

auchan romania

Optiunile includ beri blonde, beri brune, albe, rosii, aramii, negre, trappiste, fara alcool, aromatizate, nefiltrate, de abatie, ecologice, fara gluten sau nepasteurizate. In plus, se vor putea achizitiona si beri craft sau artizanale, in special cele de productie locala.

Anul acesta, peste 100 de noutati se alatura Targului de bere. La aceasta editie se ofera beri speciale, premiete in intreaga lume, astfel 11 din cele 12 care au primit titlul de “trappista" vor putea fi cumparate. Produsele complementare sunt de asemenea puse la dispozitie - pahare, halbe, lazi frigorifice, desfacatoare, pastile de racire si altele.

Auchan Retail Romania are 33 de hipermarketuri si 4 magazine de proximitate MyAuchan, fiind prezent in 18 orase din tara.

Sursa foto: facebook.com

Citeste si:
FOTO I Amenzi ANPC în Metro și Auchan: ce au găsit inspectorii
FOTO I Amenzi ANPC în Metro și Auchan: ce au găsit inspectorii
Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Auchan pregateste a opta editie Targul de bere: peste 350 de tipuri si marci in magazine