Lectură de un minut

29 Nov 2019 - Evenimente

Auchan Retail Romania deschide supermarketul Auchan Obor

Abonează-te pe  

Auchan Obor, cu o suprafata de vanzare de 2.500m2 si o gama de peste 14.000 de produse, este situat in incinta Bucur Obor, Soseaua Colentina, nr. 2 in Bucuresti.

Auchan Retail Romania a inaugurat pe 29 noiembrie 2019, cel de-al treilea magazin pe format supermarket, in incinta centrului comercial Bucur Obor, unul dintre reperele comerciale istorice ale Capitalei.

In cadrul acestuia, clientii se vor putea bucura de o experienta unica la cumparaturi, avand la dispozitie o gama foarte variata formata din peste 14.000 de produse alimentare si non-alimentare. Totodata, Auchan Obor pune la dispozitia clientilor atat case clasice cat si case inteligente – self-checkout – unde clientii scaneaza si platesc singuri, precum si de o serie de servicii suplimentare, precum plata facturilor.

Magazinul va functiona zilnic, intre orele 8:00 - 22:00; ca detalii:

  • carmangeria se remarca printr-o gama variata de produse de provenienta locala, precum si o varietate de produse cu specific international
  • raionul de pescarie se vor putea regasi principalele tipuri de peste proaspat si zeci de specialitati
  • universul gastronomic „Bucataria Mea” pune la dispozitie feluri de mancare diversificate si proaspat gatite de bucatarii proprii, printre care: produse grill, garnituri, salate, dar si sandwich-uri si produse de cofetarie, patiserie si panificatie, proaspat coapte.
  • Piata Auchan va aduce zilnic numerose fructe si legume atent alese, proaspete si de sezon atat de la producatorii romani, cat si specialitati exotice.
  • Sarbatorile de iarna sunt marcate de Targul de ciocolata pentru Craciun, ce cuprinde sute de sortimente de ciocolata, cozonaci si cadouri dulci
  • o selectie bogata de produse bio&eco
  • game complexe de articole de ingrijire si frumusete personala, spalare si intretinerea casei
  • produse pentru animalele de companie.

Prin deschiderea Auchan Obor, reteaua magazinelor sub marca Auchan a ajuns la 36 de puncte de vanzare, din care 33 hipermarketuri si 3 supermarketuri. Ea este completata de cele 24 magazine de proximitate MyAuchan, din care 15 in statiile Petrom prin intermediul parteneriatului cu OMV Petrom si 9 stand alone.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Auchan Retail Romania deschide supermarketul Auchan Obor