Lectură de un minut

31 Jan 2018 - Evenimente

Ariston Thermo Romania a fost premiat cu distinctiile Best Buy si SuperBrands

Abonează-te pe  

Liderul pietei locale de centrale termice si boilere electrice, Ariston Thermo a primit distinctia de „Best Buy Award”. Asta inseamna ca este considerat de catre romani brandul de centrale termice si boilere cu cel mai bun raport calitate-pret si cea mai buna experienta de cumparare. 

In urma proceselor de selectie, realizate atat pe baza unor cercetari de piata, cat si prin intermediul jurizarii unor personalitati reprezentative in domeniu, brandul Ariston a fost premiat cu titlurile Best Buy Award si Superbrand.

Catalin Draguleanu, Country Manager Ariston Thermo Romania a declarat: „Suntem bucurosi sa primim aceste distinctii de valoare, care ne reconfirma aprecierea si increderea pe care clientii nostri o au in produsele Ariston. Recunoasterea primita din partea consumatorilor romani subliniaza pozitia dominanta a marcii noastre. Vom continua sa dezvoltam produse calitative si durabile, care sa raspunda nevoilor reale ale pietei”.

Ariston Thermo Romania a primit medalia „Best Buy Award”, alaturi de statusul „Nr.1 pentru cel mai bun raport pret-calitate”, la categoria „Sisteme de incalzire si tehnologie termica in general”.

Retail jobs

Studiul a fost realizat pe un esantion relevant de 1.200 de respondenti, reprezentat de profesionisti in constructii si persoane fizice pasionate de bricolaj. Prin intermediul sondajului, oamenii si-au rasplatit cu votul lor brandurile si serviciile care le-au oferit cel mai bun raport calitate-pret in intervalul de timp mentionat.

Compania Ariston Thermo Romania a fost desemnata si SuperBrand 2017, o distinctie primita din partea Superbrands Romania. Compania a obtinut statutul de Superbrand, remarcandu-se pentru performantele sale intre cele peste 1.200 de branduri, din aproape 50 de categorii de business.

Ariston Thermo Romania este filiala locala a companiei italiene Ariston Thermo Group, unul dintre liderii internationali in productia si furnizarea unei game complete de echipamente si servicii destinate incalzirii si producerii de apa calda menajera.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Ariston Thermo Romania a fost premiat cu distinctiile Best Buy si SuperBrands