Lectură de un minut

27 Jun 2017 - Evenimente

Aoro by Notino lanseaza serviciul Collect Point pentru comenzile online

Abonează-te pe  

Aoro by Notino, compania care comercializeaza produse cosmetice de ingrijire si infrumusetare, anunta lansarea serviciului Collect Point. Aoro devine astfel primul retailer care implementeaza acest serviciu. Acesta va putea fi folosit in magazinele PayPoint Colet Expres.

aoro.roStirea a fost anuntata de blogul GPEC, care precizeaza ca seriviciul devine valabil de luna aceasta. Clientii care fac achizItii online din magazinul virtual Aoro by Notino vor avea optiunea de a alege livrarea produselor in magazinele de proximitate din reteaua Pay Point Colet Expres.

Proiectul incepe mai intai ca un test pentru 160 de unitati, urmand ca pana in toamna sa fie extins pe tot teritoriul tarii.

Aceeasi sursa o citeaza pe Gabriela Lungu, Global Chief Marketing Officer Notino: „Dorim sa fim accesibili pentru cumparatorii nostri in toate modurile posibile - de la accesul non-stop la cca. 55.000 de produse pe site-ul nostru si preturile noastre foarte accesibile, la modul simplu si prietenos (...) ridicarea produselor comandate pe www.aoro.ro din magazine de proximitate va face produsele noastre chiar si mai accesibile si la indemana clientilor.”

Prezent pe piata locala din 2009, Aoro traverseaza in prezent un proces de rebranding.

PayPoint Colet Expres presupune, pe scurt, un serviciu facut in colaborare cu FAN Courier. Asta inseamna livrarea de colete in magazinele partenere (lista disponibila aici) si ridicarea lor de aici. In plus, plata se poate face si in ramburs, la sediul de unde se ridica produsul.

- se lanseaza comanda online de pe site

Citeste si:
retailArena 2022: câteva zile ne mai despart de evenimentul anului în retail
retailArena 2022: câteva zile ne mai despart de evenimentul anului în retail

- se solicita livrarea coletului in magazin

- se primeste un cod de colectare prin email/SMS

- se ridica coletul cu un act de identitate, dupa ce se face confirmarea ca s-a primit la locatia selectata.

x

Sursa foto: aoro.ro, paypoint.com.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Aoro by Notino lanseaza serviciul Collect Point pentru comenzile online