Lectură de 2 minute

30 Sep 2019 - Evenimente

Al 78-lea magazin JYSK Romania inaugurat in Doraly Afumati

Abonează-te pe  

Pe 3 octombrie, JYSK Romania, retailerul scandinav de mobilier si decoratiuni pentru casa, parte a grupului JYSK, inaugureaza un nou magazin langa Bucuresti, in centrul comercial Doraly Expo Market Afumati, ajungandu-se astfel la 78 de unitati la nivel national.

Magazinul JYSK Doraly este situat pe Soseaua Bucuresti - Urziceni, nr. 16 si are o suprafata totala de 1350 mp. Deschiderea magazinului va fi marcata de eveniment special programat pentru loc joi, 3 octombrie, incepand cu ora 08:00.

Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria a declarat: “JYSK se afla in plin proces de expansiune, care continua si in aceasta toamna cu deschiderea unui nou magazin. JYSK Doraly Afumati va fi cel de-al noualea magazin din zona Capitalei si cel de-al 78-lea magazin JYSK din tara. Ne dorim sa fim cat mai aproape de clienti, iar odata cu inaugurarea JYSK Doraly ajungem intr-o zona neacoperita pana acum, in Nord-Estul Bucurestiului. Clientii care ne vor vizita cu ocazia inaugurarii vor gasi la noi oferte foarte bune, preturi speciale de deschidere si un magazin cu design nou, realizat dupa conceptul Store 3.0. Acest concept pune mai mult accent pe colturi care recreeaza incaperi din casa, scot mai bine in evidenta amenajarile scandinave si reprezinta surse de inspiratie pentru clienti”.
JYSK Doraly Afumati se deschide pe 3 octombrie, de la ora 08.00, cu o deschidere speciala la care clientii sunt asteptati o multime de surprize, muzica, oferte speciale si cadouri pentru cei mai matinali cumparatori.
Primii 150 de clienti care vor achizitiona produse in valoare de minim 50 de lei vor primi cadou cate o perna din pene de rata.
Dupa ziua deschiderii, magazinul va functiona de luni pana sambata intre orele 10.00 – 20.00 si duminica intre orele 10.00 – 18.00.
JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa,
JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 77 de magazine, in orase precum Bucuresti, Arad, Baia Mare, Craiova, Targoviste, Constanta, Cluj, Deva, Galati, Ramnicu Sarat, Onesti, Sfantu Gheorghe, Oradea, Pitesti, Medias, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Valenii de Munte, Targu-Mures, Timisoara, Alexandria, Ramnicu Valcea, Sibiu, Targu Jiu, Bacau, Botosani, Focsani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamt, Roman, Curtea de Arges, Bistrita, Hunedoara, Bals.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Al 78-lea magazin JYSK Romania inaugurat in Doraly Afumati