Lectură de 2 minute

07 Nov 2019 - Evenimente

„Academia 5 to go”, cel mai nou proiect al brandului romanesc

Abonează-te pe  

5 to go, cel mai mare lant de cafenele din Europa de Est si cea mai accesata franciza din Romania, lanseaza „Academia 5 to go”, proiect prin care isi doreste sa ofere tinerilor oportunitatea sa ajunga acolo unde vor ei, sa isi urmeze talentul si sa atinga performanta in domeniile alese! 

Proiectul este lansat in parteneriat cu Hope and Homes for Children si, in perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2020, va face cunoscute povestile unor tineri talentati aflati in programele Hope and Homes for Children, adolescenti care provin din centre de plasament, care se afla in grija unor asistenti maternali sau in familii extrem de vulnerabile.

Pentru ca visurile lor sa devina realitate, 5 to go va dona 10% din valoarea fiecarui produs Flat White achizitionat in orice cafenea 5 to go in perioada campaniei si cate 1 leu la cumpararea unui sirop pentru acasa, la care iubitorii de cafea vor primi si un cadou – o carte postala desenata chiar de catre copiii de la Hope and Homes for Children!

Pentru a-i sustine pe tinerii inclusi in programele Hope and Homes for Children in aceste 3 luni de zile, 5 to go va organiza si o serie de actiuni „Barista pentru o zi”, in care persoane publice sunt invitate sa fie barista in locatii selectate 5 to go, iar valoarea produselor vandute de ei va fi donata integral pentru program.

Academia 5 to go este un proiect de suflet, pe care-l avem in minte de ceva timp, dar caruia ne-am dorit sa-i lasam timp, sa se creioneze frumos, alaturi de partenerii potriviti. Credem in acest proiect asa cum credem ca tinerii merita sanse, sustinere si incredere sa poata ajunge unde viseaza. Daca performanta ii defineste, noi vrem sa le fim alaturi. Imi doresc sa putem face asta impreuna, prin intermediul iubitorilor de cafea, a intregii comunitati 5 to go – sa reusim sa strangem donatii semnificative pentru acesti tineri. Multumesc Hope and Homes for Children pentru parteneriat si ma bucur ca am dat start „Academiei 5 to go” avandu-i alaturi. Donatiile din urmatoarele 3 luni vor merge catre acest ONG cu o poveste frumoasa in spate!”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.
5 to go a luat nastere in anul 2015, odata cu lansarea primei cafenele in apropiere de Piata Lahovari, la cativa pasi de Teatrul Tandarica. Patru ani mai tarziu, 5 to go depaseste 130 de locatii deschise in Bucuresti si in tara si devine cel mai mare lant de cafenele din Europa de Est, dar si cea mai accesata franciza din Romania. Radu Savopol si Lucian Badila sunt fondatorii 5 to go, cei care au adus pe piata HoReCa din Romania conceptul inovator de pret unic pentru toate produsele comercializate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  „Academia 5 to go”, cel mai nou proiect al brandului romanesc