Lectură de un minut

09 Oct 2018 - Evenimente

8 octombrie - Ziua micului-dejun la McDonald's

Abonează-te pe  

Pentru al patrulea an consecutiv, McDonald’s a sarbatorit cea mai importanta masa a zilei bucurand vizitatorii matinali ai restaurantelor din intreaga tara. Pe 8 octombrie, toti clientii care au trecut pragul restaurantelor McDonald’s pana in ora 10:00 au primit cate un Cheese McMuffin cu Ou si o cafea fierbinte din partea casei, cu ocazia Zilei Micului Dejun.

Ziua Micului Dejun este deja o traditie la McDonald’s - Cheese McMuffin-ul cu ou si cafeaua aburinda au ajuns la sute de mii de clienti dornici sa savureze un mic dejun consistent, care sa-i umple de energie.
McDonald’s este primul lant de restaurante cu servire rapida care a introdus meniul de mic dejun in Romania:
  • Oul este cel mai important ingredient al micului dejun de la McDonald’s.Bogat in proteine cu valoare biologica inalta, oul este un element hranitor al oricarei mese. Contine compusi nutritivi (fosfor, potasiu, sodiu, calciu, sulf, magneziu si fier) care sunt cel mai bine asimilati in organism in prima parte a zilei. Astfel, oul este un produs ideal pentru micul dejun.
  • Un alt produs preferat al clientilor, cafeaua aromata si fierbinte de la McDonald’s, provine de la furnizorul Segafredo Zanetti, se prepara din boabe proaspat macinate si este certificata Rainforest Alliance Certified™, 100% cafea Arabica de calitate superioara.
In fiecare dimineata, clientii sunt asteptati in restaurante cu un mic dejun hranitor, alcatuit din ingrediente proaspete si de cea mai buna calitate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  8 octombrie - Ziua micului-dejun la McDonald's