Lectură de 6 minute

28 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Vopsea spray decorativă – Recomandări

Advertorial

Abonează-te pe  

Vopseaua spray decorativă este folosită în numeroase tipuri de aplicații, unul dintre principalele motive fiind: ușurință în utilizare, nu necesită scule sau accesorii suplimentare pentru aplicare (trafalet, pensulă, găleată, grătar), se pot aplică în straturi mai subțiri, sunt mai ușor de folosit pe suprafețe cu crăpături sau găuri, sunt mai potrivite pentru aplicarea pe suprafețe cu muchii sau curbate.

Sursa foto: Econstrukt.ro

Dacă ești în căutarea unei recomandări de vopsea spray decorativă de bună calitate, cel mai probabil o vei utiliza în una dintre următoarele aplicații: arts & crafts sau alte proiecte creative do-it-yourself, vopsirea bicicletei ori a unor obiecte de uz casnic, amenajări interioare sau pentru vopsirea diferitelor obiecte decorative. Da, vopseaua decorativă spray este atât de versatilă, încât poate fi utilizată simplu și rapid în toate aceste aplicații!

Cum alegi vopseaua decorativă spray?

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de o vopsea decorativă, pentru că rezultatul final să fie unul foarte bun, este necesar să folosești un produs de calitate și care să aibă specificațiile potrivite proiectului tău. În general, atunci când alegi vopseaua spray decorativă, este important să iei în considerare:

  • Tipul suprafeței pe care o vei aplică –Există suprafețe pentru care este necesară aplicarea în prealabil a unui strat de grund înainte de vopsire
  • Puterea de acoperire– În cazul vopsirii unor suprafețe închise cu vopsele în culori deschise va fi nevoie de un număr mai mare de straturi de vopsea și de muncă decât în cazul în care acestea vor fi vopsite cu culori închise
  • Timpul de uscare – cu cât timpul de uscare este mai scurt, cu atât riscul că praful sau alte impurități să se depună pe suprafețele proaspăt vopsite și să afecteze luciul și calitatea vopsirii este mai redus
  • Dacă obiectele vopsite vor stă în interior sau în exterior – Pentru obiectele și aplicațiile exterioare este nevoie că vopseaua să fie rezistență la intemperii și variații de temperatură.
  • Finisajul pe care îl dorești –mat, lucios sau metalic.

Acum că știi care sunt principalele aspecte cărora trebuie să le acorzi atenție atunci când alegi vopsele decorative pentru proiectele tale, este timpul să te ajutăm cu o recomandare foarte versatilă, care poate fi utilizată în numeroase tipuri de aplicății și care deține caracteristici ce o plasează în topul preferințelor celor care folosesc produse de calitate superioară. Este vorba despre gama de vopsele decorative Next Generation, de la Dupli-Color. Pentru o varietate mare de culori și finisaje, îți recomandăm să consulți oferta Econstrukt, accesând https://www.econstrukt.ro/, unde poți găsi vopselele decorative și lacurile Next Generation la preț super avantajos.

Ce aduce în plus gama Next Generation de vopsele decorative?

Dezvoltată de compania European Aerosols cel mai mare producător european de vopsele spray și creioane de retuș din Europa și unul dintre cei mai mari producători pe plan mondial, gama de vopsele decorative Next Generation are la bază o tehnologie revoluționară bazată pe un amestec unic de rășini speciale. Mai jos se regăsesc o serie de caracteristici și avantaje ale vopselelor decorative Next Generation ce fac din acestea o alegere de top pentru o gamă extrem de largă de aplicații și utilizări.

Versatilitate

Unul dintre principalele beneficii și avantaje ale vopselelor decorative spray Dupli-Color Next Generation este versatilitatea. Aceste vopsele pot fi aplicate pe o varietate mare de suprafețe, cum ar fi: metal, sticlă, lemn, piatră, materiale textile, polistiren sau diferite mase plastice.

Și cel mai important aspect, aderă excelent pe toate aceste suprafețe, fără a fi necesară aplicarea în prealabil a unui strat de grund (nici în cazul suprafețelor din polistiren sau mase plastice, nici în cazul celor din zinc, cupru sau aluminiu).

În plus vopselele decorative Next Generation sunt compatibile și pot fi aplicate fără nici un fel de riscuri atât pe suprafețele acoperite cu vopsele alchidice, cât și peste cele acoperite cu vopsele acrilice.

Citeste si:
Producătorul român de polistiren VeroTherm va deschide primul centru logistic din afara țării și va investi 15 milioane de euro în fabricile din România m
Producătorul român de polistiren VeroTherm va deschide primul centru logistic din afara țării și va investi 15 milioane de euro în fabricile din România m

Varietate

Gama de vopsele DUPLI-COLOR Next Generation conține peste 40 de nuanțe de culori – culori satinate trendy, actuale, moderne și nuanțe de culori RAL lucioase, ambalate în recipiente de 400 ml. Cele două tipuri de lac transparent satin mat și lucios, permit transformarea unui strat de vopsea din mat în lucios și invers. După aplicarea vopselei NEXT Generation, nu este necesară utilizarea unui strat de lac, dar utilizarea acestuia asigură suprafețelor vopsite o protecție suplimentară împotriva intemperiilor și a factorilor de mediu.

Durabilitate și rezistență

Gama de vopsele spray decorative Next Generation poate fi folosită atât în interior, cât și la exterior. Are o rezistență ridicată la intemperii și variații de temperatură. De asemenea este o vopsea foarte flexibilă cu rezistență bună la zgârieturi. Are o aderență perfectă pe diferite tipuri de suprafețe fără a necesită strat de grund.

Toate aceste caracteristici fac că Next Generation să fie unele dintre cele mai durabile și puternice vopsele spray de pe piață din România.

Uscare rapidă

Timpul de uscare are o importantă majoră în cazul unei vopsele decorative spray, mai ales pentru că un astfel de produs se aplică în spații deschise, ventilate, unde riscul că aspectul suprafeței să fie afectat de praf și alte impurități este ridicat. Next Generation este neaderența la praf după 10 de minute, iar la atingere după 30 de minute. Uscarea completă se realizează după aproximativ 2 ore.

Important: timpul de uscare depinde de temperatura mediului ambient, de umiditatea relativă a aerului și de grosimea și numărul de straturi aplicate.
Mai mult decât atât, pentru a reduce și mai mult riscul de contaminare a suprafeței cu diverse impurități și praf din aer, care pot afecta aspectul final, poți mută în interior obiectele vopsite, la scurt timp după vopsire. Uscarea obiectelor vopsite cu Next Generation la interior nu implică disconfort, datorită conținutului redus de solvenți (care în plus sunt și biodegradabili) și care emană un miros neutru, plăcut și prietenos cu mediul înconjurător.

Grad ridicat de acoperire

Vopselele Next Generation sunt disponibile la spray de 400 ml, cantitate suficientă pentru acoperirea unei suprafețe de până la 1,8 – 2 m². Această caracteristică face din vopseaua Next una dintre cele mai eficiente opțiuni de pe piață și se datorează conținutului ridicat de pigmenți de înaltă calitate și rășinilor speciale folosite la realizarea lor.

Important: în funcție de culoarea și tipul suprafeței de vopsit, de experiența utilizatorului, condițiile de lucru, de grosimea stratului de vopsea și de numărul de straturi aplicate consumul final poate să varieze.

Așadar, pe lângă versatilitatea și varietatea de nuanțe în care este disponibilă, vopseaua spray Dupli-Color Next Generation oferă și o serie de alte avantaje extrem de importante, care fac diferența dintre vopselele obișnuite și o vopsea spray decorativă inovatoare. Datorită beneficiilor aduse utilizatorilor, această este considerată o recomandare de top, pentru o gamă extrem de variată de aplicații și utilizări. Intră acum pe Econstrukt și comandă vopselele din gama Next Generation, pentru a te bucură de rezultate impecabile!

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vopsea spray decorativă – Recomandări