Lectură de 2 minute

31 Aug 2020 - Știri și Noutăți

Vascar lansează o nouă gamă de semipreparate, în urma unei investiții de 1 milion de euro

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Vascar, unul dintre principalii producători de produse din carne È™i conserve din România, anunță lansarea unei linii noi de semipreparate Moldova în Bucate, în urma unei investiÈ›ii de 1 milion de euro, în tehnologii noi È™i infrastructură.

Noua linie de semipreparate Moldova în Bucate include în prezent cinci produse: chiftele din carne de porc, pârjoale moldoveneÈ™ti, periÈ™oare din carne de porc, mici porc si vita È™i carne tocată porc È™i vită. Produsele sunt pregătite din carne cu origine controlată È™i beneficiază de o tehnologie de producÈ›ie inovatoare ce garantează calități nutritive superioare È™i un gust delicios.

„Știm cât de important este timpul pentru fiecare din noi È™i am căutat să oferim o gama de semipreparate care să necesite un timp redus de pregătire. Sunt produse de calitate superioară, unice pe piaÈ›a din România, în care credem È™i pentru care am investit sume importante în retehnologizarea fabricii din Vaslui È™i în infrastructură”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

În prezent, Chiftelele din carne de porc Moldova în Bucate, Pârjoalele moldoveneÈ™ti Moldova în Bucate È™i PeriÈ™oarele din carne de porc Moldova în Bucate sunt disponibile în reÈ›eaua de hypermarketuri Carrefour din toată È›ara, iar gama completă se găseÈ™te în magazinele Vascar, din reginea Moldovei.

La începutul lunii martie, ca urmare a efectului de panică creat în rândul populaÈ›iei, a crescut substanÈ›ial cererea de produse alimentare. Într-un interviu acordat retail.ro, Vlad Ciuburciu, director general Vascar, spunea că vânzarile la conserve au fost cu peste 300% mai mari comparativ cu perioada similară a anului 2019, dar lucrurile au revenit la normal începand cu luna aprilie."Au fost zile când la ora deschiderii magazinului, clienÈ›ii aÈ™teptau să cumpere conserve... È™i nu 1-2 bucăți, ci 10-20 de conserve deodată".

La începutul lunii iulie, producătorul s-a extins în online È™i a listat o parte din produse în cadrul băcăniei online eMAG. Vascar vinde online pateu de pui, porc, vegetal È™i un sortiment larg de mâncăruri la cutie din gamele Alege Natural, Moldova în Bucate È™i Vascar.

ÎnfiinÈ›ată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne È™i conserve din România, cu mărcile Vascar È™i Moldova în Bucate. Compania deÈ›ine o fabrică de procesare la Vaslui È™i 21 magazine proprii în regiunea Moldovei. Pentru Vascar lucrează mai mult de 380 de angajaÈ›i, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune.

Produsele sunt distribuite la nivel naÈ›ional, în hypermarket-uri È™i magazine tradiÈ›ionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market È™i Lidl. Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro la finalul lui 2019, în creÈ™tere cu 13,5% față de anul precedent.

Citeste si:
Producătorul de carne de pui Transavia a bugetat investiții de peste 50 de milioane de euro, în 2024. Ce va face cu banii
Producătorul de carne de pui Transavia a bugetat investiții de peste 50 de milioane de euro, în 2024. Ce va face cu banii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Vascar lansează o nouă gamă de semipreparate, în urma unei investiÈ›ii de 1 milion de euro