Lectură de 2 minute

03 Jul 2024 - Știri și Noutăți

S-a deschis Kärcher Store: noul magazin este situat chiar în incinta fabricii CER Cleaning

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Recent, a fost inaugurată o nouă reprezentanță Kärcher. Noul Kärcher Store este situat în incinta fabricii CER Cleaning. Mai mult, grupul german Karcher își va extinde activitatea de producție în România cu încă o fabrică CER Cleaning. Cea de-a treia unitate de producție va fi inaugurată la Curtea de Argeș. 

Sursa foto: Facebook

La Kärcher Store din Curtea de Argeș sunt expuse peste 100 de produse, accesorii și o gamă variată de detergenți. Cu două facilități de producție, CER Cleaning este cel mai mare angajator local.

De asemenea, angajații noii reprezentanțe vor oferi și consiliere personalizată, consultanță tehnică, demonstrații și servicii de închiriere și finanțare.

Suprafața fabricii în construcție ( în zona unde a fost deschis noul magazin) este de 15.000 mp și se va alătura celor două fabrici construite în anul 2016 și 2021. Investiția în noua fabrică se ridică la aproximativ 20 de milioane euro.

Compania CER Cleaning Equipment, care operează producţia Kärcher în România, va produce mașini de frecat pardoseli în cea de-a treia fabrică din Curtea de Argeș.

În celelalte două fabrici Karcher din țară lucrează peste 1.400 oameni, în prezent.

„Investiția în creșterea capacității noastre de producție prin adăugarea a încă 15.000 mp la prima noastră fabrică reprezintă un pas major în dezvoltarea afacerii Karcher la Curtea de Argeș. În primul rând, avem șansa de a intra într-un nou domeniu al aparatelor pentru curățat: mașinile profesionale de frecat pardoseli. Este un domeniu în care grupul își consolidează o poziție importantă în piață și suntem bucuroși că echipa noastră are șansa să contribuie la dezvoltarea acestuia. În al doilea rând, ne propunem ca în această nouă hală de producție să începem fabricația unor componente de aspiratoare pe care astăzi le cumpărăm de la furnizori externi. În felul acesta, vom putea să adăugăm mai multă performanță produselor noastre și să putem reacționa rapid la modificările apărute pe piață, declara cu un an în urmă Ion Bican, Director General CER Cleaning Equipment.

Citeste si:
A fost lansat primul robot românesc pentru curățenie industrială
A fost lansat primul robot românesc pentru curățenie industrială

Kärcher furnizează o gamă extinsă pentru orice aplicaţie de curățenie, atât din domeniul casnic cât și din cel profesional. Compania de familie are 14.400 de angajați în 80 de țări și 130 de reprezentanțe. Peste 50.000 de centre de service din toate țările asigură aprovizionarea continuă și completă a clienților din întreaga lume. În 2021, Kärcher a realizat cele mai mari vânzări din istoria sa, 3,092 miliarde de euro. Kärcher este prezent în România din 2008, are 111 angajaţi, 8 reprezentanțe Kärcher Center, o rețea națională de service și o acoperire națională prin marile lanțuri de magazine și prin distribuitorii autorizați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  S-a deschis Kärcher Store: noul magazin este situat chiar în incinta fabricii CER Cleaning