Lectură de 2 minute

13 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Teilor lansează o colecție cu piese unicat în valoare de un milion de euro

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Teilor, lanțul de bijuterii de lux cu prezență în Europa Centrală și de Est, lansează The Exceptional, o colecție de piese unicat. Valoarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase ajunge la peste un milion de euro, devenind, astfel, una dintre colecțiile emblematice ale brandului.

Colecția prezintă bijuterii unicat din aur alb, galben sau roz. Printre piesele impresionante ale colecției se află un colier cu 847 de diamante, ce însumează 70 carate. Brățara care îl însoțește are 517 diamante și ajunge la 30 carate. O altă piesă excepțională ia forma unei perechi de cercei ce adună 119 diamante în tăietura marquise și 84 de diamante brilliant – un total de 13 carate.

„TEILOR se mândrește cu lansarea a celei mai de anvergură colecții – The Exceptional. Este o reală provocare să poți crea o colecție cu aceste piese unicat care vorbesc de la sine prin calitatea, mărimea și raritatea pietrelor. Mai mult decât atât, colecția a fost atent realizată în funcție de trendurile internaționale în materie de High Jewellery, dar și gândită special pentru clientele TEILOR” , spune Anda Jurcă, global sales director Teilor.

Odată cu lansarea colecției, Teilor prezintă noua platformă de comunicare: The Exceptional You. Ideea centrală a campaniei #TheExceptionalYou a fost lansată în cadrul a trei evenimente.

Retail jobs

Unde sunt expuse piesele

Piesele vor fi expuse în fiecare magazin TEILOR Exclusive din întreaga țară, astfel:

Teilor este un lanț internațional de magazine de bijuterii de lux, cu o tradiție de 24 de ani. Prezent în România, Polonia, Ungaria și Bulgaria, TEILOR deține peste 60 de magazine fizice și o prezență online puternică, prin intermediul platformelor digitale: teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl și teilor.bg. Dintre cele 53 de magazine de pe teritoriul României, șase sunt Teilor Exclusive.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Teilor lansează o colecție cu piese unicat în valoare de un milion de euro