Lectură de 2 minute

10 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Teilor o numește pe Roxana Achim în funcția de head of design & project management, cu rol în extinderea lanțului de bijuterii la nivel european

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Teilor, lanțul de magazine de bijuterii de lux, cu prezență în regiunea Europei Centrale și de Est, o numește pe Roxana Achim în funcția de head of design & project management, la nivelul întregului grup. Achim are o experiență de peste 14 ani în consultanță, design și coordonare proiecte arhitecturale. În cadrul companiei, Achim va fi responsabilă de activitatea de proiectare și amenajare a tuturor locațiilor Teilor din țară și străinătate.

„Ne-am dorit să avem în echipa noastră executivă un specialist în design și arhitectură, cu o viziune aparte, care să coordoneze tot ce înseamnă activitatea de proiectare și amenajare a rețelei de magazine Teilor. Expertiza Roxanei Achim și, mai ales, viziunea sa inovativă și meticuloasă pentru design, va conduce experiența clienților noștri către un alt nivel”, a declarat Willy Dicu, CEO al Teilor.

Înainte de a se alătura echipei Teilor, Roxana Achim a deținut, în perioada 2017-2021, funcția de lead architect & senior project manager în cadrul Colliers România, unde a fost implicată în coordonarea de proiecte majore de consultanță și design în sectorul de birouri, cât și în cel industrial. Anterior, Roxana a activat ca arhitect timp de șase ani în Austria, unde a lucrat și dezvoltat proiecte imobiliare pentru sectorul public și privat și, în același timp, s-a specializat în design parametric. De asemenea, Roxana a activat ca arhitect și în România, unde a proiectat și coordonat multiple lucrări complexe și atipice în domeniul imobiliar local.

În noua sa poziție, Roxana Achim va fi responsabilă de coordonarea tuturor proceselor de proiectare și amenajare ale locațiilor Teilor, de la concept, execuție și până la obținerea autorizațiilor specifice pentru fiecare țară în care magazinele Teilor sunt și vor fi prezente. De asemenea, Roxana va superviza procesul de extindere al rețelei de magazine în străinătate, inclusiv pe piețele din Vest și va coordona toate activitățile de întreținere ale magazinelor companiei. În cadrul tuturor acestor activități, Roxana va colabora direct cu Consiliul de Administrație și echipa executivă a Teilor.

Retail jobs

Teilor deține un lanț de bijuterii de lux din România având 60 de magazine fizice, dintre care șase sunt Teilor Exclusive, oferind clienților o serie limitată și atent selectată de bijuterii lucrate manual și incrustate cu diamante și pietre prețioase. În afara României, Teilor are deschise patru magazine în Polonia, două în Ungaria și trei în Bulgaria. Pentru anul acesta, compania are în plan deschiderea a șase noi magazine în Polonia, Ungaria și Bulgaria, precum și deschiderea primelor magazine Teilor pe piețe noi – Germania și Cehia.

De asemenea, Teilor operează cinci platforme online - teilor.com, teilor.ro, teilor.hu, teilor.pl și teilor.bg.

Sursa foto: Mircea Dragoș Photography

Citeste si:
Nu rata reducerile MaxLife de la articolele de pescuit
Nu rata reducerile MaxLife de la articolele de pescuit
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Teilor o numește pe Roxana Achim în funcția de head of design & project management, cu rol în extinderea lanțului de bijuterii la nivel european