Lectură de un minut

18 Apr 2016 - Știri și Noutăți

Selgros Romania anunta ca va deschide al doilea magazin in format restrans in Alba Iulia

Abonează-te pe  

Dupa locatia din Targu Mures, unul dintre cei mai importanti retaileri din Romania, Selgros, va deschide la inceputul toamnei al doilea magazin in format restrans, in orasul Alba Iulia.

Magazinul va fi situat in apropierea cartierului Ampoi 3 si va avea o suprafata de vanzare de 4000 de metri patrati, aproape jumatate din suprafata standard a unitatilor Selgros care dispun de 10000 de metri patrati.

Alexandru Vlad, CEO Selgros Cash&Carry Romania, declara: ”Este un moment bun de reluare a expansiunii Selgros, pe fondul evolutiei pozitive a consumului si a vanzarilor retelei noastre”.

Selgros Cash&Carry si-a inceput activitatea pe piata locala in 2001, iar in prezent detine 19 magazine in Bucuresti, Brasov, Iasi, Targu Mures, Oradea, Cluj, Ploiesti, Timisoara, Craiova, Bacau, Galati, Braila, Arad, Suceava si Constanta.

Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare retea cash&carry si comert en-gros din Europa, cu operatiuni in Elvetia, Franta, Germania, Polonia, Romania si Rusia. Aceasta include marcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash & Carry, Transgourmet Central and Eastern Europe, Transgoumet Elvetia si Transgourmet Franta. In 2014, Grupul Transgourmet inregistra 22.800 de angajati in Europa si venituri de circa 7,5 mld. euro.

Sursa - Wall-Street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Selgros Romania anunta ca va deschide al doilea magazin in format restrans in Alba Iulia