Lectură de un minut

26 Apr 2023 - Știri și Noutăți

ROCKWOOL România lansează Rockcycle, un serviciu de reciclare a vatei bazaltice 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

ROCKWOOL România lansează Rockcycle, un serviciu de reciclare a vatei bazaltice, pentru unitatea sa de producție din Ploiești. Serviciul Rockcycle permite returnarea vatei bazaltice ROCKWOOL de pe șantierele din România, pentru a fi reintrodusă în procesul de producție, creând noi produse ROCKWOOL. 

Sursa foto: Rockwool

Domeniul construcțiilor este cel mai mare consumator de resurse din lume, utilizeazând trei miliarde de tone de materii prime în fiecare an. Deșeurile din construcții reprezintă, de asemenea, o problemă masivă, reprezentând 36% din toate deșeurile solide generate la nivel global.

ROCKWOOL România SRL este parte a ROCKWOOL Group.

Vata bazaltică este un material natural, reciclabil 100%, versatil și reprezintă baza tuturor diviziilor noastre de business. Cu aproximativ 12.200 de colegi pasionați din 40 de țări și vânzări în peste 120 de țări, compania este lider mondial în produse din vată bazaltică, de la izolații pentru clădiri până la plafoane acustice, de la sisteme de placări exterioare până la soluții horticole, de la fibre speciale destinate diferitor industrii până la izolații pentru instalații industriale și industria navală.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ROCKWOOL România lansează Rockcycle, un serviciu de reciclare a vatei bazaltice