Lectură de 2 minute

07 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Răzvan Munteanu preia funcția de Chief Financial Officer al Mega Image de la Hadewych Vermunt

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Mega Image îl recrutează pe Răzvan Munteanu în rolul de Chief Financial Officer (CFO). Acesta va face parte atât din comitetul executiv al Mega Image, cât și din echipa de management financiar Ahold Delhaize Europa. Munteanu a preluat rolul de CFO Mega Image de la Hadewych Vermunt, care se alătură echipei Delhaize Le Lion, Belgia, în calitate de CFO.

Răzvan Munteanu are o experiență de aproape 20 de ani în domeniul financiar, iar până de curând a deținut responsabilitatea financiară pentru mai multe țări din Europa de Est, printre care România, Grecia și Bulgaria, din funcția de Cluster CFO al grupului Sandoz, pentru regiunea de Est.

Înainte de preluarea acestei funcții, a fost Country CFO în cadrul Novartis România și Sandoz România. Și-a început cariera la Unilever în România, iar apoi a preluat roluri internaționale în cadrul aceluiași grup în Olanda și Regatul Unit al Marii Britanii. Răzvan a absolvit un program de Executive MBA al Vienna University of Economics and Business.

„Mă bucur să aducem în echipa de management un profesionist cum este Răzvan, având în vedere complexitatea financiară și dinamica din industria noastră de retail. Am încredere că preia o echipă bine pregătită și talentată, pe care o va ajuta să crească și să atingă obiectivele propuse”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

„Am urmărit în ultimii ani, din exterior, povestea Mega Image și mă simt onorat să fac acum parte din echipa care a contribuit la dezvoltarea cu succes a business-ului. Mă alătur organizației cu încrederea că vom continua să construim și să creștem împreună”, spune Răzvan Munteanu.

Afaceri în creștere pentru Mega Image

Pandemia de coronavirus a majorat și afacerilor olandezo-belgienilor de la Mega Image, cu mai bine de jumătate de miliard de lei, până la 7,2 miliarde de lei, după ce au extins rețeaua din România cu 89 de magazine și au intrat pentru prima dată în Oradea și Sibiu.

Compania a angajat cel mai mare număr de persoane dintre toți retailerii, anul trecut, 2.138 de salariați, și a inaugurat primul depozit dedicat eCommerce-ului.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 868 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Citeste si:
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine
Schwarz Group, proprietarul Lidl și Kaufland, investește 200 de milioane de euro în extinderea online a celor două lanțuri de magazine

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Răzvan Munteanu preia funcția de Chief Financial Officer al Mega Image de la Hadewych Vermunt