Lectură de 2 minute

08 Nov 2021 - Știri și Noutăți

 Promenada Mall se extinde cu opt noi magazine și continuă programul pentru antreprenori locali

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Promenada Mall își extinde portofoliul cu opt noi magazine pentru familie, îngrijire și frumusețe, modă și design și continuă programul pentru antreprenorii locali, denumit  „Deschis: Pop-Up Shop”.

Promenada Mall continuă programul Deschis: Pop-up Shop

Centrul comercial continuă programul Deschis: Pop-Up Shop la Promenada Mall prin inaugurarea a încă trei noi magazine și invită antreprenorii interesați să aibă un spațiu de vânzare să se înscrie în program, online.

Clienții sunt așteptați în noul magazin AZA Boutique, un shop tematic, axat pe obiecte de decor realizate în ediții limitate, în primul magazin al creatoarei de modă Kinga Varga și în Rembrandt Art Centre, un magazin-atelier cu produse de tip arts & crafts și workshop-uri săptămânale pentru copii, tineri și adulți, precum ateliere de desen, pictură manga sau pictură pe haine.

5 noi branduri internaționale în Promenada Mall

Promenada deschide Mothercare & Early Learning Centre, un magazin specializat cu articole dedicate părinților, viitorilor părinți și copiilor, cu un sortiment variat, de la produse de îngrijire, haine și până la jocuri.

Lanțul de parfumerii și produse de îngrijire My Geisha, fondat de Denisa Tănase, ajunge în Promenada, cu un format premium, cu raioane create în funcție de tipul de ten și de rutină. Noul magazin Moon Glow aduce în România trendul internațional al produselor coreene de înfrumusețare, de la cele mai cunoscute branduri: LaDor, Dr.Ceuracle, Maxclinic, Beauty of Joseon, Dr.GIunik, Son&Park, So Natural, Isntree sau Purito.

Promenada își extinde portofoliul cu noul magazin Fashion Drop, ce proiectează elemente fantastice de imagistică într-o continuă mișcare.

Noutățile includ și deschiderea unui punct Tabac Xpress și extinderea centrului de wellness Vitality Asian SPA, ce oferă în acest moment nouă camere de masaj și terapeuți nativi din Bali.

Citeste si:
Cum arată un centru comercial ”verde”? Răspunsul lui Marius Barbu, Group Asset Director NEPI Rockcastle
Cum arată un centru comercial ”verde”? Răspunsul lui Marius Barbu, Group Asset Director NEPI Rockcastle

Promenada Mall este situat pe Calea Floreasca nr 244-246, Sector 1 București. Promenada găzduiește peste 150 de magazine, printre care se numără branduri precum Coccinelle, în exclusivitate în România, Liu Jo, Guess, Musette, Intimissimi, Kultho, Bijuteria Teilor, grupuri ca Inditex, Peek & Cloppenburg, magazine pentru copii, de sport, frumusețe și timp liber. Ofertei de magazine i se adaugă o gamă largă de servicii precum Asian Vitality SPA, FIT4U, The Bar Salon, Salon Yvonne, Floria, Needle Atelier de retuș, Eco Clean, Diamond Car Wash și o varietate de servicii bancare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /   Promenada Mall se extinde cu opt noi magazine și continuă programul pentru antreprenori locali