Lectură de un minut

07 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Povestea Oudish, businessul sibian cu lumânări din boabe de soia care a ajuns la Paris

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Povestea Oudish a început în Sibiu și s-a conturat în Paris, brandul fiind creat din dorința de a oferi spațiului din jurul nostru un parfum delicat și unic. Partea creativă a brandului Oudish este realizată în Paris, iar produsele sunt manufacturate cu delicatețe în România, din ceară de soia 100% naturală, uleiuri parfumate de înaltă calitate, cărora li se adaugă o pudră strălucitoare.

Sursa foto: Oudish

Pastilele din ceară de la Oudish sunt realizate din boabe de soia, sunt vegane, sustenabile și biodegradabile. Oudish folosește uleiuri parfumate de înaltă calitate, fără ftalați, create de experți din Franța și Marea Britanie. Conțin atât ingrediente aromatice naturale extrase din plante și flori, cât și sintetice, acestea fiind fabricate din materiale artificiale.

Colecția ce poartă semnătura brandului Oudish se bazează pe oud, în timp ce colecția esențială include parfumuri emblematice, care nu de demodează niciodată, cum ar fi lavandă, miere, mosc, tobacco, tămâie, apă de hibiscus, vanilie sau lemongrass. Fiecare wax melts de la Oudish are o poveste unică.

Andra și Anita Dina, creatoarele brandului Oudish

Oudish folosește pudră de mica, o alternativă naturală pentru a colora ceara și, de asemenea, pentru un efect strălucitor.

Oudish revigorează spațiul de acasă, de la birou, din cabinet, din sala de conferințe, din sala de yoga și pilates, din restaurant sau lobby-ul hotelului cu parfumuri speciale, care în același timp îmbunătățesc starea de spirit: oud, lavandă, miere, mosc, tobacco, tămâie, apă de hibiscus, vanilie sau lemongrass.

Citeste si:
Cum faci lumânări din uleiul alimentar uzat? Povestea Oilright, întreprinderea socială care angajează persoane cu dizabilități
Cum faci lumânări din uleiul alimentar uzat? Povestea Oilright, întreprinderea socială care angajează persoane cu dizabilități

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Povestea Oudish, businessul sibian cu lumânări din boabe de soia care a ajuns la Paris