Lectură de un minut

30 Jan 2018 - Știri și Noutăți

Planurile companiei Avon Cosmetics: interviu cu noul manager general

Abonează-te pe  

In cadrul unui interviu oferit pentru wall-street.ro, Andreea Moldovan a raspuns intrebarilor privind planurile companiei Avon Cosmetics sa se mentina drept lider pe piata cosmeticelor.

Andreea Moldovan, noul manager general al Avon Cosmetics Romania, si-a inceput activitatea la Avon in 1998 ca director de vanzari pentru Cluj-Napoca.

De la 1 ianuarie anul acesta se ocupa cu conducerea regiunilor Romania, Bulgaria, Albania, Macedonia si Republica Moldova, operatiuni care depasesc 150 de milioane de dolari.

Andreea Moldovan a acordat un interviu unde a raspuns care sunt tendintele noi pentru piata de articole de frumusete si cum a reusit retailerul Avon sa se mentina lider la nivel local.

Aceeasi sursa wall-street a citat-o: “Pe mine ma fascineaza expunerea la piete diferite din perspectiva in care ai ocazia sa vezi comportamente diferite ale consumatorilor, ale pietelor si inveti sa te adaptezi mult mai mult, sa capitalizezi pe diferentele culturale, pentru ca fiecare piata are specificul ei. Chiar daca esti in Europa exista diferente intre tari si in fiecare tara ai un mic soc cultural. Pentru mine socul mare cultural a fost cand m-am mutat in Maroc, acolo a fost complet diferita piata”.

Citeste mai multe aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Planurile companiei Avon Cosmetics: interviu cu noul manager general