Lectură de un minut

31 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Penny deschide trei magazine noi, iar rețeaua ajunge la 306 magazine în România

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Discounterul Penny ajunge la 306 magazine în România prin deschiderea a trei unități luni, 31 ianuarie și în total cinci magazine în această lună. Magazinul Penny din Tunari, județul Ilfov, de pe Calea București, nr. 71 are o suprafață de vânzare de 821.90 metri pătrați și patru case de marcat. Spațiul dispune de 80 locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul Penny din Medgidia, județul Constanța, de pe Strada Tudor Vladimirescu nr. 3 are o suprafață de vânzare de 797.30 metri pătrați și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 17 locuri de parcare, dintre care unul pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul Penny din Prundul Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, de pe Str. Calea Transilvaniei, nr. 97A, are o suprafață de vânzare de 859.91 metri ătrați și patru case de marcat. Totodată, magazinul dispune de 103 locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilități.

Noile unități au produse proaspete, mărci proprii, produse ready to eat, dar și semipreparate, refrigerate sau congelate. Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine și 6 centre logistice

Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua are 306 magazine la nivel național și peste 5.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny deschide trei magazine noi, iar rețeaua ajunge la 306 magazine în România