Lectură de un minut

27 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Penny deschide un nou magazin în Ocna Mureș, județul Alba și ajunge la 303 unități în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Penny deschide un nou magazin în Ocna Mureș, județul Alba și ajunge la un număr total de 303 magazine inaugurate în România. Retailerul trece de jumătatea țintei de inaugurări stabilite până în 2029.

Magazinul Penny din Ocna Mureș, județul Alba, de pe Str. Fabricii FN, are o suprafață de vânzare de 912 metri pătrați, 4 case de marcat și o echipă formată din 16 angajați. Totodată, magazinul dispune de 71 locuri de parcare, dintre care 3 pentru persoanele cu dizabilități.

Noua unitate are produse proaspete, mărci proprii, produse ready to eat, dar și semipreparate, refrigerate sau congelate.

Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine și 6 centre logistice.

Penny este conceptul grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua are 303 magazine la nivel național și peste 5.500 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny deschide un nou magazin în Ocna Mureș, județul Alba și ajunge la 303 unități în România