Lectură de 2 minute

06 Jun 2023 - Știri și Noutăți

ParkLake va găzdui Festival du Bonheur, un eveniment cu produse culinare și concerte în aer liber

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

În perioada 8-11 Iunie, ParkLake găzduiește Festival du Bonheur. Timp de patru zile, în ParkLake Garden, ieșirea spre parcul Titan, unde vizitatorii vor putea degusta o varietate de produse culinare, toate pregătite special pentru a celebra o adevărată sărbătoare a street food-ului: waffles, burgers, hot dogs sau gogoși. 

 

Sursa foto: Parklake

Responsabili cu tentațiile culinare din acest an sunt cei de la Aperitivo, Burger Van, CLATeatARIE, Furgoneta, Famous Waffles, Meat Busters, Pico de Gallo, Gogoși Bune, Roll, Synergia și Za German. De asemenea, distracția va fi asigurată de Macanache și Bitză, care vor întregi atmosfera de festival cu concerte live.

Ce program va avea festivalul

Programul începe de joi și se termină duminică după cum urmează:

  • Joi și vineri 8-9 Iunie, între orele 16:00 – 22:00,
  • sâmbătă, 10 Iunie și duminică, 11 Iunie, între 11:00 – 23:00.
  • Concertele vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul 20:30 – 21:30.
  • Bitză va face show sâmbătă, iar Macanache va încheia, duminică, o ediție de Festival du Bonheur care se anunță inedită.
  • Intrarea este liberă.

Surprize pentru cei mici în zona Main Square

Și cum luna Iunie este totuși despre copii și copilărie, în Main Square sunt pregătite surprize și evenimente pentru cei mici alături de prietenii de la LEGO.

Astfel, în zilele de 10 și 11 iunie, între orele 12:00 – 20:00, cei mici sunt așteptați în #ParkLake, Main Square, la un eveniment special: Insula creativității LEGO!

După ce își vor primi pașaportul de acces, copiii de peste 5 ani vor putea să creeze cele mai inedite construcții cu ajutorul cărămizilor disponibile în zona aleasă. În fiecare oră se vor expune construcțiile realizate în zona denumită Insula Creativității și se vor trage la sorți câte trei câștigători.

Aceștia vor primi seturi LEGO, în cadrul unei ceremonii speciale. Toți participanții vor fi recompensați pe loc cu diplome de participare și mici cadouri!

Citeste si:
Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România
Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ParkLake va găzdui Festival du Bonheur, un eveniment cu produse culinare și concerte în aer liber