Lectură de 2 minute

18 Aug 2021 - Știri și Noutăți

ParkLake aduce în centrul comercial birouri smart Nooka Space pentru munca remote

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Nooka Space instalează un birou smart în grădina ParkLake, disponibil pentru clienții centrului comercial, dar și pentru cei care locuiesc în proximitate și doresc să lucreze remote.

Lansat pe piața locală în luna aprilie a acestui an, Nooka Space este start-up-ul irlandez care a inițiat în 2020 un concept de birouri smart de proximitate la nivel global, pe fondul pandemiei și al schimbărilor survenite pe piața muncii.

În grădina Park Lake este disponibil modelul de birou Nooka One, care cuprinde două stații de lucru, internet, mobilier și accesorii moderne, precum și senzori smart ce permit utilizatorilor o administrare facilă. Accesul se poate face prin intermediul aplicației mobile Nooka Space, ce poate fi descărcată din Google Play pe dizpozitive de tip Android și Ios.

„Strategia noastră este să creăm în marile orașe din România o rețea complexă de birouri smart de proximitate, disponibile în zonele de interes ale oamenilor”, a declarat Sergiu Băbășan, country manager Nooka Space România.

Cei care aleg să lucreze în biroul mobil Nooka din grădina ParkLake își pot personaliza modul de lucru, de la intervalul în care vor să închireze spațiul, până la condițiile ambientale. Astfel, aceștia pot controla calitatea aerului, iluminarea, încălzirea, plățile și rezervările inteligent, prin intermediul aplicației mobile.

Biroul este prevăzut și cu purificator de aer și lumini UV-C, pentru a dezinfecta spațiul. Biroul Nooka poate fi închiriat în baza unui abonament lunar sau a unor tarife orare, în funcție de necesități.

Facilitățile de producție ale startup-ului irlandez Nooka Space se află în România, la Cluj-Napoca, iar instalarea și transportul sunt gratuite pe întreg teritoriul Uniunii Europene. La nivel global, birourile Nooka se regăsesc în Irlanda, Elveția și Italia și urmează să fie în curând prezente și în Olanda, Luxemburg și Belgia.

Citeste si:
Telerenta se extinde în trei țări europene și anunță investiții de 3 milioane de euro în 2024
Telerenta se extinde în trei țări europene și anunță investiții de 3 milioane de euro în 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  ParkLake aduce în centrul comercial birouri smart Nooka Space pentru munca remote