Lectură de un minut

20 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Oral B lansează noua periuță de dinți electrică cu tehnologia iO

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Brandul de igienă orală Oral-B, deținut de Procter&Gamble, lansează pe piața din România noua periuță de dinți electrică Oral-B iO.

Noua periuță de dinți electrică are funcții precum acționarea magnetică liniară și capătul de perie reproiectat, inspirat din instrumentele medicului stomatolog, iar tehnologia iO, concepută cu micro-vibrații, vine ca urmare a peste șase ani de cercetare.

Periuță de dinți electrică Oral B

Periuta are următoarele funcționalități:

• Afișajul interactiv care permite navigarea ușoară prin caracteristicile periuței și personalizare: saluturi, alegerea modurilor de periere, setări de limbă și memento-uri pentru a schimba capătul periuței.

• Protecție a gingiilor - Senzorul inteligent de presiune ghidează utilizatorii să aplice o presiune optimă de curățare. Senzorul avertizează asupra suprapresiunii cu o lumină roșie și indică prin culoarea verde când utilizatorii aplică presiunea optimă de curățare.

• Încărcătorul magnetic oferă o încărcare în doar trei ore. Afișajul periuței oferă un indicator al puterii bateriei.

• Noua aplicație Oral-B oferă grafică 3D și tehnologia AI Brushing Recognition cu inteligență artificială, recunoaște toate zonele din cavitatea bucală.
• Cronometrul vizual oferă îndrumări personalizate utilizatorilor

Noua periuță Oral-B iO este disponibilă pentru cumpărare online pe eMAG, începând cu 17 septembrie și în magazinele Altex și MediaGalaxy, începând cu 18 septembrie.

Citeste si:
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG
Ce comandă românii înainte de Paște? Top produse cu vânzări în creștere pe eMAG

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Oral B lansează noua periuță de dinți electrică cu tehnologia iO