Lectură de 2 minute

11 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Nu Oricum Serv, unul dintre cei mai mari furnizori de legume ai Lidl, vrea să deschidă o fabrică și un nou depozit

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Nu Oricum Serv, unul dintre cei mai mari furnizori de legume ai lanțului de magazine Lidl, intenționează să deschidă o fabrică și un nou depozit. Furnizorul Nu Oricum Serv, folosește un sistem ERP modern pentru a-și optimiza operațiunile și pentru a realiza economii importante de timp. 

Sursa foto: Lidl - Nu Oricum Serv

De când folosește SeniorERP de la Senior Software, compania Nu Oricum Serv își gestionează mai eficient resursele și a îmbunătățit schimbul de informații cu IKA, generând documente comerciale cu un singur clic. Furnizorul intenționează să deschidă un nou centru logistic și o nouă fabrică, dezvoltare care va fi susținută de sistemele integrate de la Senior Software.

Cu o cifră de afaceri de aproximativ 8 milioane de euro, Nu Oricum Serv din Dâmbovița comercializează produse de protecție a plantelor, semințe, produse de seră și este, de asemenea, producător și furnizor de legume și fructe.

Principala provocare a afacerii a fost schimbul de informații cu IKA. Acest proces a fost dificil deoarece erau utilizate mai multe programe neintegrate, care necesitau introducerea manuală și iterativă a datelor.

Odată cu implementarea soluției SeniorERP, această problemă a fost rezolvată. Într-un timp foarte scurt, datorită sistemului integrat de gestionare a afacerii, furnizorul a eliminat sarcinile repetitive, care erau predispuse la erori, consumau resurse în mod inutil și nu adăugau valoare companiei.

Nu Oricum Serv intenționează să construiască un nou centru logistic de 2.400 de metri pătrați cu temperatură controlată, care va avea ca obiectiv principal reducerea timpului de aprovizionare, și o fabrică de prelucrare a legumelor, care va fi dotată cu noi tehnologii pentru legume.

Flexibile și scalabile, soluțiile Senior Software sunt capabile să asimileze volume mari de date și să susțină orice schimbări în cadrul companiei rezultate din extinderea și dezvoltarea afacerii.

Înființată în 2004, Nu Oricum Serv, o companie cu sediul în Dâmbovița, a început ca o afacere de familie, axată în principal pe furnizarea de inputuri agricole și servicii specializate. În prezent, compania comercializează produse fitosanitare, semințe, legume, fructe și articole de seră. Nu Oricum Serv produce, de asemenea, legume și deține o fermă de 16 hectare.

Citeste si:
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 
Începe Colecta Națională de Alimente: în ce magazine puteți dona 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Nu Oricum Serv, unul dintre cei mai mari furnizori de legume ai Lidl, vrea să deschidă o fabrică și un nou depozit