Lectură de 2 minute

08 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Muzeul Figurilor de Ceară s-a deschis într-un mall din București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu 4 noiembrie, ParkLake Shopping Center a devenit gazda Muzeului Figurilor de Ceară, una dintre cele mai inedite și captivante expoziții din România.

Sursa foto: ParkLake Shopping Center

În perioada 04 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, vizitatorii ParkLake pot intra în minunata lume a figurilor de ceară și pot surprinde instantanee alături de legendele din lumea sportului. Pasionații de fotbal vor descoperi figurile de ceară aparținând unor personalități precum Lionel Messi, Ronaldo sau Gheorghe Hagi. Pentru amatorii de tenis întâlnirea cu Ilie Năstase, Ion Țiriac sau Simona Halep va aduce o experiență inedită și ocazia unei fotografii unice. Și pe cei care preferă boxul îi așteaptă o surpriză – aceștia se pot fotografia cu Anthony Joshua.

Iubitorii de muzică se pot bucura de artiștii lor preferați, precum Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna. Cinefilii sunt și ei așteptați în ParkLake pentru a se întâlni cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau chiar Daniel Craig - Agentul 007.

De la redarea expresiilor faciale, până la detalii complicate, cele 30 de replici au avut ca inspirație cele mai faimoase personalități naționale și mondiale.

Realizate cu deosebită atenție și precizie de artiști din Bulgaria, fiecare figură de ceară a necesitat șase luni pentru realizarea sa în cel mai mic detaliu care să se apropie de original.

Situată la etajul 1 din ParkLake Shopping Center, expoziția urmează să fie deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al centrului comercial. Biletele pot fi achiziţionate din zona evenimentului, iar prețul este de 30 de lei pentru adulți și 20 lei pentru elevi, studenţi și pensionari. Pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani, intrarea este gratuită.

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shopping-ul. Proiectat dupa cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea parcului Titan, ParkLake Shopping Center oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Citeste si:
Cum faci lumânări din uleiul alimentar uzat? Povestea Oilright, întreprinderea socială care angajează persoane cu dizabilități
Cum faci lumânări din uleiul alimentar uzat? Povestea Oilright, întreprinderea socială care angajează persoane cu dizabilități
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Muzeul Figurilor de Ceară s-a deschis într-un mall din București