Lectură de un minut

08 Oct 2015 - Știri și Noutăți

Mega Image implineste 20 de ani in Romania si lanseaza campania “Vecini de 20 de ani”

Abonează-te pe  

Mega Image, parte a grupului Delheize, aniverseaza in luna octombrie, 20 de ani de la deschiderea primului supermarket pe piata romaneasca. Momentul este marcat printr-o campanie aniversara, „Vecini de 20 de ani”, a anuntat retailerul.

“In luna octombrie aniversam 20 ani de angajament Mega Image in Romania. O cifra rotunda ca 20 nu ar fi putut trece neobservata si doresc sa multumesc in principal clientilor nostri pentru increderea pe care ne-au acordat-o. De asemenea, le sunt recunoscator partenerilor nostri si felicit intreaga echipa Mega Image pentru devotamentul si sustinerea pe care au manifestat-o de-a lungul timpului", a declarat Vasileios Stavrou, Director General Mega Image.

Pentru a celebra acest moment, Mega Image a lansat campania “Vecini de 20 de ani”, prin care sarbatoreste alaturi de toti clientii sai primul lant de supermarket lansat pe piata din Romania. In luna octombrie va fi sarbatoare, 50 de clienti reali vor deveni vedetele campaniei aniversare si vor beneficia de experiente inedite pe parcursul intregii luni.

De asemenea Mega Image a pregatit o serie de promotii pe tot parcursul lunii octombrie. La fiecare trei zile clientii beneficiaza de produse la preturi aniversare. De asemenea, game intregi de produse intra la reduceri. In fiecare zi de luni si marti ale lunii octombrie, o alta categorie beneficiaza de reduceri de 20% la toate produsele din gama.

Pe perioada campaniei aniversare, Mega Image a pregatit o colectie exclusiva de 3 carti de retete pentru mese de neuitat in familie, ce pot fi achizitionate la un pret redus cu 50%.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image implineste 20 de ani in Romania si lanseaza campania “Vecini de 20 de ani”