Lectură de un minut

12 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Mega Image extinde serviciul de livrare rapidă prin platforma Glovo

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mega Image anunță parteneriatul cu Glovo pentru extinderea serviciului de livrare rapidă a cumpărăturilor online, care completează platforma proprie și aplicația mobilă Mega Image.

Sursa foto: Mega Image/Glovo

Peste 4.000 de produse alimentare și non-alimentare din supermarketul online Mega Image se regăsesc pe platforma Glovo. Clienții pot comanda produsele de la MEGA IMAGE direct din secțiunea Supermarket a aplicației Glovo, iar produsele se vor livra în mai puțin de o oră la adresa indicată.

Produsele vor fi livrate în mai puțin de o oră din peste 83 de magazine Mega Image situate în 9 orașe din țară – București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Timișoara, Oradea și Ploiești.

De asemenea, pentru serviciul de livrare programată de pe mega-image.ro, începând cu a doua zi, clienții Mega Image au la dispoziție toată gama de produse Mega Image, inclusiv mărcile proprii Mega, Nature’s Promise, Gusturi românești, livrate acasă în condiții de siguranță alimentară, acoperirea fiind națională.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 960 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Glovo este o aplicație de livrare din mai multe categorii care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image extinde serviciul de livrare rapidă prin platforma Glovo