Lectură de 2 minute

15 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Mega Image angajează cetățeni ucraineni în România

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Mega Image angajează ucraineni în cadrul companiei, existând joburi disponibile în toate ariile de lucru, în variantă full-time, part-time sau temporar.

„Grija pentru oameni nu cunoaște granițe și suntem conștienți de nevoia de integrare a semenilor noștri din Ucraina. Ne implicăm acolo unde contează și ne dorim să fim alături de cei mai vulnerabili dintre noi în aceste momente atât de delicate. În comunitatea noastră avem grijă unii de ceilalți la fiecare pas și vrem să asigurăm tot sprijinul nostru cetățenilor ucraineni, pentru a-i face să se simtă bineveniți în echipa noastră”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Mega Image continuă măsurile de sprijin pentru refugiați și oferă oportunități de angajare în cele peste 900 de magazine, depozite sau sediul central. Pentru a aplica, cetățenii ucraineni pot solicita informații suplimentare la numerele de telefon 0722.583.910, pentru rolurile disponibile în magazine și depozite, sau 0723.113.134 – pentru pozițiile disponibile la sediul central. De asemenea, CV-urile pot fi depuse la adresele cariera_ta@mega-image.ro (pentru joburile disponibile în departamentele de la sediul central), recrutare@mega-image.ro (pentru magazine și depozite) sau direct în magazinele Mega Image. Campania de recrutare se desfășoară pe o perioadă nedeterminată.

Retailerul a donat produse alimentare si igienă ce depășesc 35 de tone cu valoare de aproximativ 90.000 de euro prin parteneriatele cu mai multe organizații, printre care Crucea Rosie, MAPN, Taxiul cu bomboane, Free Miorița, Scheherazade, Asociația Hercules, Asociația Lume Bună, REDI, Let’s do it Romania, Fundația Regală Margareta a României, Light into Europe, SOS Satele Copiilor precum și comunități și autorități locale.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 920 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Oradea, Sibiu, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image angajează cetățeni ucraineni în România