Lectură de 2 minute

06 Apr 2017 - Știri și Noutăți

Retailerul Mega Image anunta inaugurarea primului magazin din Cluj

Abonează-te pe  

Mega Image va inaugura in galeria comerciala Platinia din Cluj Napoca primul supermarket.

 

Adresa este Calea Manastur, nr. 2-6, iar locatia va avea o suprafata de 900 de metri patrati. Va fi inaugurata de sambata, 8 aprilie, incepand cu ora 10:00. Programul de functionare va fi de luni pana duminica, intre 08:00 - 22:00.

Magazinul este conceput astfel incat experienta celor din zona sa fie una comoda si placuta, modul de amenajare fiind unul practic si aerisit.

mega image cluj

Vassilis Stavrou, Director General Mega Image a declarat: “Lansarea pe piata din Cluj reprezinta un moment de referinta in dezvoltarea companiei noastre. Practic, este pasul pe care il facem mai departe pe o piata cu un context local diferit, cu un specific gastronomic in care putem sa aducem o valoare adaugata prin oferta noastra de produse la cele mai bune standarde de calitate si preturi, prin formatul unic al magazinelor si cu un design modern. De asemenea, continuam angajamentul nostru de sustinere si promovare a producatorilor locali. Astfel, vom oferi clujenilor fructe si legume proaspete de sezon, de la producatorii locali, alaturi de branduri locale de carne si panificatie. Avem incredere ca experienta la cumparaturi pe care o vom oferi clujenilor va fi apreciata si va fi o sursa de inspiratie buna pentru stilul lor de viata autentic. Pana la finalul anului in curs, vom continua sa deschidem si alte magazine Mega Image in Cluj-Napoca, pentru a veni cat mai mult in intampinarea clujenilor, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.”

Primul magazin Mega Image din Cluj include o mare varietate de produse marca proprie, recunoscute prin calitate, precum si noua gama de produse ready-meal Mega Apetit ce se vor regasi intr-o zona dedicata. Mizand pe integrarea in specificul zonei, retailerul a incheiat parteneriate cu producatorii locali, punand la vanzare articole de la acestia. Peste zece comercianti de fructe si legume vor completa sortimentatia Mega Image.

Magazinul Mega Image va oferi clientilor si premiile din campania nationala de recompensare a fidelitatii, Mega Popz.

Citeste si:
Nou proiect aprobat de Guvern: retailerii sunt obligați ca, pe lângă produsul marcă proprie, să afișeze la raft cel puțin o marcă a unui producător concurent
Nou proiect aprobat de Guvern: retailerii sunt obligați ca, pe lângă produsul marcă proprie, să afișeze la raft cel puțin o marcă a unui producător concurent
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Mega Image anunta inaugurarea primului magazin din Cluj