Lectură de un minut

11 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Maspex relansează ketchupul și conservele pe bază de roșii marca „Vălenii de munte”

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Maspex Romania reintroduce pe piața din România marca „Vălenii de munte” și lansează ketchup în două sortimente și conserve pe bază de roșii.

Brandul „Vălenii de munte” are un portofoliu divers, format din 9 produse: supă, ciorbă, tocăniță, sosuri – până la cele inspirate din rețete ale altor țări, precum pastele sau pizza. Compania scoate pe piață conserve de roșii întregi și roșii cuburi decojite, piure de roșii, roșii pasate, pastă de tomate, bulion și ketchup.

Ketchup-ul „Vălenii de Munte” vine în două variante: dulce și picant, produs fără conservați, fără gluten și fără potențiator de aromă.

Produsele sunt disponibile în magazinele de proximitate și în rețele de distribuție de tip supermarket.

Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri sărate, apă minerală naturală.

Compania deţine brandurile Tymbark, Tedi, Ciao, Figo, produse făinoase – pastele Arnos, produse instant La Festa, dulciuri şi snacksuri sărate Rollini d’Oro, Salatini, băuturi energizante Tiger, apă minerală naturală plată şi carbogazificată Bucovina, apă minerală naturală natural alcalină Alcalia, ketchup și conserve de roșii Vălenii de Munte. Piaţa de desfacere pentru Maspex Romania este reprezentată atât de România, cât şi de țările în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Albania, Germania, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia, Olanda, Belgia, Cipru, Franța, Irlanda.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Maspex relansează ketchupul și conservele pe bază de roșii marca „Vălenii de munte”