Lectură de un minut

13 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Maspex România, producătorul Tedi, intră pe piața de înghețată

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Maspex România, producătorul băuturii destinate copiilor Tedi, intră pe piața de înghețată, prin colaborarea cu Alpin 57 LUX, una dintre cele mai mari companii producătoare de înghețată din România, parte a grupului internațional Food Union.

“Înghețata Tedi se alătură unei game variate de sucuri, biscuiți și cereale pentru micul dejun, portofoliu dezvoltat sub atenta supraveghere a copiilor, pe parcursul celor peste 20 de ani de prezență în România. Și de data aceasta, cei mici au fost implicați activ în alegerea sortimentelor preferate de înghețată. Adăugând valorile brandului dezvoltat de Maspex și expertiza valoroasă în producția de înghețată a partenerului nostru Alpin 57 Lux, am lansat cele 6 variante de înghețată Tedi. Știm cât de mult îndrăgesc copiii înghețata, de aceea Tedi este pregătit și acum să îi surprindă, oferindu-le produsul lor preferat”, a declarat Mihaela Greluș, director marketing Maspex România.

Cu o experienţă de 25 de ani pe piaţa românească şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, paste făinoase, apă minerală naturală și apă de izvor (Tymbark, Tedi, La Festa, Salatini, Arnos, Bucovina, La Vitta).

Alpin 57 Lux propune consumatorilor o gamă variată de produse ce cuprinde peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite branduri, printre care cele mai populare sunt Fulg de Nea, Transalpina, Ekselence, Malgra, Polar Autentic, Fixiki și înghețata TEDI.

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii de înghețată din România cu o expertiză de 27 de ani în domeniu, este, începând din anul 2016, parte din grupul Food Union, prezent în țările nord-europene.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Maspex România, producătorul Tedi, intră pe piața de înghețată