Lectură de un minut

12 Mai 2023 - Știri și Noutăți

Măcelăria Carne și Sare se extinde. Unde s-a deschis noul magazin 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Măcelăria Carne și Sare a deschis un nou magazin pe Strada 23 august, în Otopeni. Noul spațiu, care va fi inaugurat azi, oferă și posibilitate de a cumpăra produsele preferate din carne gata gătite. 

 

 

Sursa foto: Facebook /Carne și Sare

Ce program de funcționare va avea noul magazin

Începând cu data inaugurării, magazinul Carne și Sare va fi deschis publicului după următorul program de funcționare:

Luni: 𝟭𝟬:𝟬𝟬-𝟮𝟬:𝟬𝟬

Marți-Sâmbătă: 𝟬𝟵:𝟬𝟬-𝟮𝟬:𝟬𝟬

Duminică: 𝟬𝟵:𝟬𝟬-𝟭𝟲:𝟬𝟬

Prima carmangerie Carne și Sare a fost înființată în vara anului 2022, de Viorel Chiriță și Dragoș Safta. Cei doi antreprenori comercializează peste 250 de sortimente de carne, achiziționată doar de la producători din România.

Produsele care pot fi achiziționate în carmangerie variază de la cărnuri, mezeluri, produse marinate și condimentate pentru grătar, vită, porc, berbec, pui, oaie și cărnuri maturate și afumate.

De asemenea, măcelăria și-a creat și propriul brand de sare. Gama conține 12 sortimente, inclusiv sare afumată, sare fulgi sau sare aromată cu diverse ierburi.

Citeste si:
Suflet de grătaragiu: un român a dat peste 15.000 de lei pentru un grătar de grădină și ustensile specifice, comandate pe eMAG
Suflet de grătaragiu: un român a dat peste 15.000 de lei pentru un grătar de grădină și ustensile specifice, comandate pe eMAG

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Măcelăria Carne și Sare se extinde. Unde s-a deschis noul magazin