Lectură de un minut

09 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Lidl recomandă utilizarea serviciului de emitere online a facturilor pentru persoane juridice, pentru a reduce timpul petrecut în magazine

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Lidl recomandă persoanelor juridice care au nevoie de emiterea unei facturi fiscale pentru produsele achiziționate din rețeaua sa de magazine să utilizeze platforma factura.lidl.ro, pentru a limita timpul petrecut în magazine și a preveni răspândirea virusului COVID-19 în rândul angajaților și clienților săi, anunță compania într-un comunicat de presă.

Această platformă pune la dispoziția clienților o modalitate rapidă de generare online a facturilor pentru toate bonurile din ultimele 30 de zile, utilizatorii trebuind doar să completeze în formularul afișat datele clientului, alături de câteva informații care se găsesc pe bonul fiscal aferent produselor achiziționate.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din lume și operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 7.500 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 260 de magazine și 5 centre logistice.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl recomandă utilizarea serviciului de emitere online a facturilor pentru persoane juridice, pentru a reduce timpul petrecut în magazine