Lectură de un minut

07 Mar 2024 - Știri și Noutăți

Lidl scoate de la vânzare un produs care poate duce la greață și vărsături

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Producătorul Molkerei Gropper GmbH & Co. KG informează despre rechemarea produsului Solevita Smoothie Red Genius, 250mL, sortimentul cu rodie si aroniaBissingen.

Sursa foto: Lidl România

Producătorul Molkerei Gropper GmbH & Co. KG recheamă produsul "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL", cu fructe roșii, având data de expirare 12 martie 2024.

Sursa Foto: Captură de ecran ANSVSA

Produsul la care face referire această rechemare conține suc de aronia, care este contaminat cu patulină. Patulina (micotoxina) este o substanță produsă de mucegaiuri care dăunează sănătății si care poate duce la greață, vărsături și indigestie.

Prin urmare, clienții nu trebuie să consume, sub nicio formă, produsul vizat de această rechemare.

Produsul "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL" sortimentul cu fructe roșii, a fost vândut de Lidl. Lidl România a reacționat imediat și a retras produsul afectat de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului, va fi, desigur, returnată, chiar și fără prezentarea bonului fiscal.

Numai produsul "Solevita Smoothie Red Genius, 250mL” sortimentul cu fructe roșii cu data de expirare 12 martie 2024 este afectat de retragerea producătorului Molkerei Gropper GmbH & Co. KG. Alte produse ale producătorului Molkerei Gropper GmbH & Co. KG vândute deLidl ROMANIA nu sunt afectate de rechemare.

Citeste si:
Lidl inaugurează un nou magazin. Retailerul a creat 25 de noi locuri de muncă odată cu deschiderea unitătii
Lidl inaugurează un nou magazin. Retailerul a creat 25 de noi locuri de muncă odată cu deschiderea unitătii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lidl scoate de la vânzare un produs care poate duce la greață și vărsături