Lectură de 2 minute

11 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Librăria online de carte străină Books-Express.ro se așteaptă la creșteri de 15% de Black Friday

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Librăria online de carte străină, Books-Express.ro, desfășoară campania de Black Friday în perioada 11-14 noiembrie. Toate cărțile vor avea discount-uri de până la 80% și vor fi livrate în noul ambalaj cu parfum, acțiune prin care Books-Express.ro estimează creșteri cu 15% mai mari în acest an de Black Friday.

Lansarea noului ambalaj cu parfum are ca scop crearea unor legături autentice cu oamenii care iubesc cărțile, după un an în care interacțiunile umane au fost reduse. Campania Black Friday care se desfășoară în perioada 11-14 noiembrie cu discount-uri între 50% - 80% este un indicator pentru lansarea a noi produse pe care Books-Express.ro le are în plan.

“În acest an am creat acțiuni prin care să fim alături de comunitatea noastră, prin care să comunicăm cine suntem într-un mod autentic, pentru că targetul nostru este copilul interior al fiecăruia dintre noi, care este dornic să se cunoască și să evolueze. În acest an, de Black Friday ne dorim să le oferim cititorilor un plus de experiență pe lângă discountul avantajos, astfel încât să descopere esența Books Express,” a menționat Bogdana Bengulescu, cofondator Books-Express.ro.

Black Friday la Books-Express.ro

Books-Express.ro își propune să atingă o potențială piață nouă care se manifestă diferit, ce are preferințe diferite în materie de carte. Ficțiunea este principala categorie de carte pe care Books-Express.ro mizează, fiind listate peste 800.000 titluri pentru pasionații de beletristică, urmată de segmentul cărților pentru copii și cărți din segmentul medical cu peste 140.000 de titluri, având discount-uri cuprinse între 50% - 80%.

Odată cu Black Friday, Books-Express.ro deschide și sezonul cadourilor de Crăciun, iar fiecare titlu listat pe site, peste două milioane de titluri în limbă străină, va avea un discount de 20% pentru a oferi cadou o carte, astfel cei care comandă beneficiază și de ambalajul cu parfum.

Books-Express.ro este o librărie online de carte, prezentă pe piață de 12 ani, care oferă mii de titluri în limba străină pentru diferite categorii.În fiecare an a avut creșteri semnificative, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ două milioane de euro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Librăria online de carte străină Books-Express.ro se așteaptă la creșteri de 15% de Black Friday