Lectură de 2 minute

08 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Kaufland publică salariul de pornire pentru pozițiile de execuție, în anunțurile de angajare

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Kaufland România publică salariul brut de pornire pentru rolurile de execuție în anunțurile de angajare începând cu data de 1 octombrie și introduce, pe microsite-ul cariere.kaufland.ro asistentul digital Kala, care susține candidații în accesarea informațiilor relevante despre companie și îi ajută să aplice pentru un rol potrivit în cadrul echipei.

Spre exemplu, pentru postul de manipulant marfă la centrul logistic din Turda, contractul de muncă pe durată nedeterminată vine cu un salariu ce pornește de la 3.200 de lei brut, adică 1.855 de lei net. Compania mai are în pachet și bonuri de masă, bonus de performanță și posibile sporuri oferite în funcție de condițiile sau programul de lucru.

Salariu Kaufland

Salariul unui analist-planificare, care ar lucra în cadrul departamentului de vânzări-amenajare dintr-un magazin, pornește de la suma de 5.850 lei brut, adică 3.422 de lei net.

Un șef de raion într-un magazin din Alba Iulia câștigă de la 4.750 de lei brut, adică 2.778 de lei net, pentru un program full-time.

Retail jobs

Inițiativa face parte din noua campanie intitulată „E timpul pentru ceva nou”, care implementează și chatbotul Kala, care va răspunde tuturor întrebărilor legate de oportunitățile profesionale, mediul de lucru, beneficiile și activitatea din cadrul Kaufland.

Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of The Future și află cele mai noi informații din industrie și sfaturi de la profesioniștii din piață.

Beneficii pentru angajații Kaufland

Angajații Kaufland pot avea, suplimentar zilelor de concediu de odihnă oferite conform legislației în vigoare, zile libere oferite în funcție de vechimea în companie, care, cumulate cu zilele libere legale, pot ajunge până la 27 pe an, zile libere oferite pentru acțiunile de voluntariat, beneficii sportive (7CARD/ 7 card@home, World Class, Color Run, campionatul de fotbal Kaufland), cât și activități pentru timpul liber (Bookster, cursuri online gratuite, curs de educație financiară).

De asemenea, personalul se bucură de extra beneficii pentru evenimente speciale (căsătorie, naștere/adopție, vouchere cadou pentru copii de Paște, de 1 Iunie și de Moș Nicolae, pachete cadou, primă pentru recomandare angajați etc.), asigurarea voluntară de sănătate și de reduceri la anumiți parteneri.

Citeste si:
Funcția de lucrător comercial, printre cele mai căutate în platforma Undelucrăm.ro
Funcția de lucrător comercial, printre cele mai căutate în platforma Undelucrăm.ro

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 146 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Kaufland publică salariul de pornire pentru pozițiile de execuție, în anunțurile de angajare