Lectură de 2 minute

09 Mai 2023 - Știri și Noutăți

JYSK a lansat noua colecție de mobilier și accesorii de grădină. Care sunt principalele tendințe ale anului 2023 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mobilierul de grădină inspirat de natură, împreună cu decorațiuni care urmează cele două trenduri ale anului 2023, BELONGING și RELEASE, au fost în centrul atenției la evenimentul de prezentare a noii colecții de mobilier și accesorii de grădină organizat de JYSK. Ambasada Danemarcei în România a găzduit evenimentul de prezentare a noului sortiment pe care compania scandinavă l-a pregătit pentru Vara 2023.

Sursa foto: JYSK

Printre noutățile colecției se numără setul de terasă Illerup cu blat din lemn masiv de tec certificat FSC, masa Holte din lemn masiv de salcâm certificat FSC, cu blat rotund și picior construit dintr-un cilindru de stinghii și șezlongul dublu Uglit, care poate fi folosit fie ca un pat de zi dublu, fie ca două șezlonguri separate.

Tot mobilierul de grădină din lemn este certificat FSC, ceea ce înseamnă că lemnul are trasabilitate și provine din păduri în care nu sunt exploatați mai mulți pomi decât pădurea poate regenera natural.
Gama Sadbjerg include, de asemenea, produse realizate din materiale mai sustenabile. Gama include un șezlong și scaune stivuibile din plastic oceanic, aluminiu reciclat și lemn reciclat certificat FSC.

O altă noutate în acest an este reprezentată de umbrelele de soare cu franjuri, precum umbrelele Stenstrup și Yppenbjerg. Franjurile sunt o tendință din ce în ce mai populară în designul spațiilor exterioare.

Principalele tendințe ale verii

Decorațiunile pentru sezonul estival urmează cele două tendințe ale anului 2023, BELONGING și RELEASE. Mobilierul de grădină a fost accesorizat cu perne, pături, ghivece, jardiniere, vaze, lămpi și felinare de grădină inspirate de unul dintre cele două trenduri.

Cu trendul BELONGING, atenția este concentrată asupra unui spațiu care să ofere confort în combinație cu trendul retro. Sunt utilizate materiale matlasate și culori inspirate din anii 1970, precum portocaliu și roz, amestecate cu tonuri de albastru, nisipiu și gri deschis, care evidențiază formele simple.

De asemenea, anul acesta sunt folosite cu precădere culorile scandinave, precum nuanțele de verde, albastru deschis și tonurile neutre de maro și gri sunt folosite cu scopul de a dat un aspect cât mai apropiat de cel natural.

Citeste si:
JYSK inaugurează primul magazin din 2024 și ajunge la 139 de unități în România
JYSK inaugurează primul magazin din 2024 și ajunge la 139 de unități în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  JYSK a lansat noua colecție de mobilier și accesorii de grădină. Care sunt principalele tendințe ale anului 2023