Lectură de un minut

27 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Jysk a deschis un nou magazin în România. Ce reduceri sunt puse la bătaie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, deschide la finalul lunii martie un nou magazin în Câmpulung Muscel și ajunge la 131 de unități în țară. Magazinul din Câmpulung Muscel va fi inaugurat cu un eveniment special joi, 30 martie 2023.

 

Sursa foto: jysk

Amplasat pe Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6, noul magazin are o suprafață totală de 1400 mp și va funcționa de luni până duminică între orele 10:00 – 21:00.

Pentru a marca inaugurarea, JYSK a pregătit un eveniment special pe 30 martie, în ziua deschiderii, cu muzică, baloane și oferte speciale de deschidere valabile doar în Câmpulung Muscel.

JYSK Câmpulung Muscel este amenajat conform noului concept Store 3.0. Podelele din lemn de culoare deschisă, un nou sistem de iluminat care economisește energie și culorile discrete sunt elemente importante ale noului design.

În perioada următoare, compania va reamenaja toate magazinele mai vechi și le va moderniza conform conceptului actual.

Noua gamă de mobilier de grădină

Timp de o săptămână, între 30 martie și 5 aprilie, JYSK a pregătit oferte speciale de deschidere care vor fi valabile doar în magazinul din Câmpulung Muscel.

Peste 2000 de produse sunt incluse în ofertă, printre care mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, decorațiuni și textile pentru casă, produse pentru baie, perdele și draperii, lenjerii de pat. Reducerile ajung până la 75%.

Citeste si:
Britanicii de la DS Smith, care dețin două fabrici în România, preluați de o firmă americană pentru 6,79 miliarde de dolari în acțiuni
Britanicii de la DS Smith, care dețin două fabrici în România, preluați de o firmă americană pentru 6,79 miliarde de dolari în acțiuni

Printre ofertele speciale se numără și reduceri la noua gamă de mobilier și accesorii de grădină, astfel încât clienții pot beneficia de prețuri mai mici la seturi de terasă, mese și scaune de grădină, umbrele de soare, șezlonguri, perne de grădină, ghivece, lămpi solare și felinare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Jysk a deschis un nou magazin în România. Ce reduceri sunt puse la bătaie