Lectură de un minut

16 Jan 2018 - Știri și Noutăți

Investitie de 400.000 de euro pentru primul magazin KFC din Botosani

Abonează-te pe  

KFC continua procesul de extindere si inaugurareaza primul restaurant din Botosani, reteaua de restaurante ajungand astfel la 69 de unitati la nivel national.

Noua locatie din Botosani este situata la parterul Centrului Comercial Stop Shop Botosani si are o suprafata de 432 mp, avand acelasi design specific KFC si fiind dotat cu echipamente de ultima generatie.

Locatia dispune de sistemul de comanda tip fusion, ceea ce inseamna ca se permite cea mai mare viteza de servire a clientilor, de aproximativ 60 de secunde.

Odata cu aceasta deschidere, vor fi create 60 de noi locuri de munca.

Retail jobs

Restaurantul KFC din Botosani va fi deschis de luni pana duminica, in intervalul 9:00 – 22:00.

Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC a declarat: „Planurile noastre de extindere continua si in 2018, astfel suntem mandri sa anuntam cea mai noua deschidere: primul restaurant KFC din Botosani. Consideram aceasta inaugurare o mutare strategica in dezvoltarea continua a retelei de restaurante si ne bucuram sa vedem cum, pe zi ce trece, ajungem din ce in ce mai aproape de consumatorii nostri. Incepand de astazi, ii asteptam cu drag in Botosani pe toti care vor sa se bucure de gustul inconfundabil al produselor noastre, de toate inovatiile, ofertele noastre si de puiul #pebune, proaspat preparat in restaurant, in fiecare zi”.

Citeste si:
KFC deschide primul restaurant din orașul Sfântu Gheorghe
KFC deschide primul restaurant din orașul Sfântu Gheorghe
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Investitie de 400.000 de euro pentru primul magazin KFC din Botosani