Lectură de un minut

19 Mar 2021 - Știri și Noutăți

KFC deschide primul restaurant din orașul Sfântu Gheorghe

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group continuă planurile de expansiune și deschide un nou restaurant KFC de tip food court în incinta noului centru comercial, Sepsi Value Centre. Aceasta este prima locație din orașul Sfântu Gheorghe, județul Covasna.

Restaurantul de tip food court KFC Sepsi Value Centre funcționează în prezent în intervalul orar 10:00 - 21:00, în conformitate cu normele impuse de autoritățile locale. Locația are o suprafață de aproximativ 160 de metri pătrați și este situată la adresa Strada Lunca Oltului 31-35.

Odată cu deschiderea primei locații din județul Covasna, KFC România creează 36 de locuri de muncă.

„Noul restaurant este prima locație din județul Covasna și a venit ca un demers firesc al prospectării constante a pieței locale. Poziționarea strategică în incinta centrului comercial Sepsi Value Centre ne oferă oportunitatea de a ajunge la un număr semnificativ de consumatori, cărora le oferim garanția unor servicii la standarde înalte, în cele mai sigure condiții cu putință, perfect adaptate la contextul actualul. Cu fiecare nouă deschidere, suntem mai aproape de fanii brandului, reușind astfel să creăm o relație solidă, bazată pe încredere, respect și, mai ales, pe dragostea #pebune față de produsele KFC”, a declarat Marian Gogu, Director General, KFC România.

Pentru eficientizarea procesului de comandă, clientii au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion, care oferă vizibilitate în ceea ce privește pregătirea comenzii și separarea zonelor de plasare și preluare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  KFC deschide primul restaurant din orașul Sfântu Gheorghe