Lectură de 2 minute

06 Jun 2019 - Știri și Noutăți

In magazinul IKEA din Baneasa se lanseaza o colectie noua de produse pentru studenti

Abonează-te pe  

FORNYAD, o colectie jucausa care celebreaza viata studenteasca moderna, vine la magazinul IKEA din Baneasa.

Incepand cu 31 mai, colectia limitata FORNYAD care celebreaza viata de zi cu zi a elevilor si studentilor moderni este disponibila in magazinul IKEA Baneasa.

Colectia este rezultatul colaborarii dintre IKEA si Sarah Andelman, Director de Creatie colette, renumitul fost magazin concept store parizian si designerul din New York, Craig Redman, cunoscut pentru personajul in forma de ou Darcel Disappoint.

Distractia si moda inspira fiecare articol disponibil in aceasta colectie, care combina cele mai bune elemente din stilurile acestui duo creativ: albastrul colette si personajul in forma de ou Darcel Disappoint cu un singur ochi si un monoclu. In acest fel, cateva produse disponibile in colectia FORNYAD, precum un taburet si un covor, iau forma acestui desen animat jucaus, in timp ce clasicele piese consacrate IKEA, cum ar fi canapeaua KLIPPAN sau sacosa FRAKTA, sunt improspatate cu noi modele, buline albastru colette si imaginea lui Darcel.
Viata este un amestec de suisuri si coborasuri, iar modelul pe care l-am creat pentru sacosa FORNYAD reflecta acest lucru. Sacosa IKEA a devenit un produs iconic, deci este distractiv sa imi folosesc imaginatia si sa imi imprim perspectiva pe acest produs. Am o multime de sacose albastre clasice acasa, le folosesc pentru lucruri nu atat de glamouros, precum depozitarea hainelor pe care trebuie sa le spal, dar cu acest nou model sacosa poate fi folosita la fel de bine ca si geanta de calatorie sau daca iti doresti sa arati cool in timp ce rezolvi cateva treburi in oras”, precizeaza co-designerul acestei colectii si al personajului Darcel, care descrie noul model de sacosa FRAKTA.
Colectia include si un covor haios, dar functional, care se potriveste intr-o multime de camere si locuinte, dar si accesorii amuzante, precum un rucsac, un set de birou, o cutie de carton, umerase si o husa pentru tablete. Jucariile din plus disponibile in colectia FORNYAD, scotch si patch-uri din material textil, penarul, toate acestea cu siguranta vor fi apreciate de viitori studenti, dar si de cei care inca se mai simt adolescenti.
Colectia FORNYAD este disponibila in magazinul IKEA Baneasa si online pe www.IKEA.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In magazinul IKEA din Baneasa se lanseaza o colectie noua de produse pentru studenti