Lectură de un minut

28 Nov 2018 - Știri și Noutăți

IKEA recheama masa extensibila GLIVARP din cauza riscului de cadere a piesei de extensie

Abonează-te pe  

IKEA recomanda tuturor clientilor care au achizitionat masa extensibila GLIVARP alba mata sa inceteze utilizarea produsului rechemat si sa il returneze in magazin, pentru a primi inapoi suma integrala platita pentru produs.

IKEA a primit sesizari din partea clientilor cu privire la piesa de extensie a mesei GLIVARP, care s-a desprins de pe sine si a cazut. Astfel, retailerul le recomanda tuturor clientilor care au achizitionat masa extensibila GLIVARP sa returneze produsul in magazinul IKEA pentru a primi inapoi suma integrala. Dovada platii (bonul) nu este necesara.

Pentru IKEA, siguranta produselor este foarte importanta. Toate produsele sunt testate si respecta standardele relevante si legislatia nationala si internationala. In ciuda acestui fapt s-a primit o serie de sesizari legate de piesa de extensie a mesei GLIVARP, care se poate desprinde de pe sine si poate cadea.
Exista riscul ca piesa de extensie a mesei sa se desprinda de pe sine, ceea ce poate duce la prabusirea acesteia, ” precizeaza Cindy Andersen, Business Manager Kitchen and Dining la IKEA of Sweden, si continua:
Siguranta clientilor nostri este prioritara pentru compania IKEA, de aceea am ales sa rechemam lotul de produse afectat, ca masura de precautie.”
Magazinele IKEA ofera aproximativ 10.000 de produse de mobilier si solutii accesibile pentru acasa. INGKA Group detine si opereaza 423 de magazine in 52 de tari (31 August 2018). Magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007. Pana in luna martie 2010, a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din INGKA Group.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA recheama masa extensibila GLIVARP din cauza riscului de cadere a piesei de extensie