Lectură de un minut

25 Mar 2024 - Știri și Noutăți

IKEA lansează o nouă linie de accesorii pentru animale de companie

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

IKEA, gigantul suedez din industria mobilei, a anunțat lansarea UTSÅDD, o colecție pentru animale de companie adaptată pentru a răspunde nevoilor companionilor cu blană și a familiilor acestora.

Sursa foto: Unsplash

Dezvoltată pe o perioadă de doi ani, colecția se mândrește cu 29 de produse concepute pentru a răspunde activităților zilnice ale câinilor și pisicilor. Proiectul IKEA a implicat contribuții din partea medicilor veterinari, a experților în produse pentru animale de companie și a unui panel de animale de companie exigente, asigurând relevanța și siguranța fiecărui articol, notează retailinsightnetwork.

Colecția oferă soluții practice pentru a face aceste rutine mai plăcute și mai ușor de gestionat atât pentru animalele de companie, cât și pentru stăpânii lor. De la boluri de mâncare din ceramică colorată cu șervețele antiderapante până la pături și paturi confortabile, fiecare articol este conceput cu gândul la confort și funcționalitate.

Gama include jucării durabile fabricate din cauciuc natural și țesătură, precum și ascunzători elegante, cum ar fi corturi moderne și căsuțe din rattan, asigurându-se că animalele de companie se simt în siguranță în mediul lor.

Toate produsele sunt supuse unor teste de siguranță periodice pentru a evalua integritatea lor chimică, mecanică și fizică.Totodată, clienții sunt îndemnați să se familiarizeze cu aceste etichete pentru a asigura bunăstarea animalelor lor de companie.

Colecția UTSÅDD va fi disponibilă pe anumite piețe începând cu luna aprilie 2024.

Citeste si:
IKEA a dat startul lucrului cu drone inclusiv pe timp de zi, alături de angajați
IKEA a dat startul lucrului cu drone inclusiv pe timp de zi, alături de angajați
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  IKEA lansează o nouă linie de accesorii pentru animale de companie