Lectură de un minut

16 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Ikea deschide primul mini magazin și plănuiește să-și mărească echipa de bucătari 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

În septembrie, Ikea va deschide primul său "Plan & Order Point" în Benelux. Conceptul constă într-un mic showroom de numai 650 mp. În Belgia, Ikea îÈ™i măreÈ™te echipa de bucătari pentru a-È™i susÈ›ine ambiÈ›iile înalte.

Sursa foto: Ikea

În noul concept, angajaÈ›ii Ikea îi ajută pe clienÈ›i să proiecteze diferite încăperi din locuinÈ›a lor È™i să plaseze comenzi mai complexe. O selecÈ›ie de accesorii este, de asemenea, pusă în vânzare. Conceptul se adresează în principal celor care caută bucătării, dulapuri È™i sisteme de depozitare, notează retailDetail.eu.

Văzând cererea tot mai mare de livrări la domiciliu, Ikea investeÈ™te masiv în îmbunătățirea serviciilor de expediere È™i livrare în Olanda. Punctele de preluare devin, de asemenea, din ce în ce mai eficiente. AmbiÈ›ia retailerului este de a deschide mai multe puncte Plan & Order Points în Olanda în anii următori.

Extinderea È™i noile servicii plasează Ikea Belgia È™i mai departe pe drumul cel bun pentru a-È™i dubla cifra de afaceri din vânzările de bucătării până în 2025 față de 2022. Această ambiÈ›ie este specifică Belgiei, deoarece compania vede în continuare un mare potenÈ›ial de creÈ™tere pe piaÈ›a belgiană a bucătăriilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Ikea deschide primul mini magazin È™i plănuieÈ™te să-È™i mărească echipa de bucătariÂ