Lectură de un minut

16 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Ikea deschide primul mini magazin și plănuiește să-și mărească echipa de bucătari 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

În septembrie, Ikea va deschide primul său "Plan & Order Point" în Benelux. Conceptul constă într-un mic showroom de numai 650 mp. În Belgia, Ikea își mărește echipa de bucătari pentru a-și susține ambițiile înalte.

Sursa foto: Ikea

În noul concept, angajații Ikea îi ajută pe clienți să proiecteze diferite încăperi din locuința lor și să plaseze comenzi mai complexe. O selecție de accesorii este, de asemenea, pusă în vânzare. Conceptul se adresează în principal celor care caută bucătării, dulapuri și sisteme de depozitare, notează retailDetail.eu.

Văzând cererea tot mai mare de livrări la domiciliu, Ikea investește masiv în îmbunătățirea serviciilor de expediere și livrare în Olanda. Punctele de preluare devin, de asemenea, din ce în ce mai eficiente. Ambiția retailerului este de a deschide mai multe puncte Plan & Order Points în Olanda în anii următori.

Extinderea și noile servicii plasează Ikea Belgia și mai departe pe drumul cel bun pentru a-și dubla cifra de afaceri din vânzările de bucătării până în 2025 față de 2022. Această ambiție este specifică Belgiei, deoarece compania vede în continuare un mare potențial de creștere pe piața belgiană a bucătăriilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Ikea deschide primul mini magazin și plănuiește să-și mărească echipa de bucătari