Lectură de un minut

23 Mai 2023 - Știri și Noutăți

GXO Logistics extinde parteneriatul pan-european cu Kellogg

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

GXO Logistics unul dintre cei mai mari furnizori de servicii logistice contractuale din lume, a anunțat semnarea unui acord de prelungire și extindere a parteneriatului cu Kellogg, producător mondial de cereale și unul dintre cei mai importanți producători de snacks-uri. Acordul reînnoit include soluții în Regatul Unit, Spania, Germania și Polonia, precum și o nouă unitate în Belgia. 

Sursa foto: Kellogg GXO

Companiile colaborează pentru a implementa tehnologii în șapte locații din Europa, prin implementarea unor inițiative de îmbunătățire pentru a crește productivitatea și viteza, reducând în același timp costurile. Aceste inițiative includ investiții în tehnologie, îmbunătățiri ale proceselor și schimbul de cunoștințe.

GXO și Kellogg, parteneriat în mai multe țări europene

În Belgia, GXO va opera și va optimiza operațiunile Kellogg într-o unitate semi-automată nouă de 60.300 de metri pătrați din Mechelen, începând cu iunie 2023. Soluțiile GXO în această unitate vor include depozitarea și un sistem de transfer între fabrica Kellogg și depozit, plus o opțiune pentru servicii suplimentare de co-packing cu valoare adăugată.

În Regatul Unit, unde companiile au început să colaboreze în 2008, GXO gestionează trei depozite pentru Kellogg și are aproximativ 350 de angajați.

În Spania, GXO și Kellogg au început să lucreze împreună în 2018, iar în prezent GXO gestionează aproximativ 50.000 de metri pătrați de spațiu dedicat în două depozite, cu peste 100 de membri ai echipei care lucrează pentru Kellogg, permițând aprovizionarea Peninsulei Iberice, a sudului Franței și a Statelor Unite.

În Germania, GXO și Kellogg și-au extins recent parteneriatul de lungă durată la unitatea din Bremen, Germania, care are 71 de membri ai echipei și deservește întreaga piață germană.
În Kutno, Polonia, un depozit de 27.000 de metri pătrați are aproximativ 120 de angajați și oferă servicii de depozitare, picking, ambalare și co-packing cu valoare adăugată.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  GXO Logistics extinde parteneriatul pan-european cu Kellogg