Lectură de 2 minute

20 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Glovo anunță o nouă colaborare cu Spotify: peste 100 de milioane de melodii și 375.000 de cărți audio, disponibile pentru clienții Glovo Prime

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Glovo, aplicația multi-categorie, a anunțat o nouă colaborare cu Spotify, cel mai popular serviciu de streaming audio, pentru a oferi serviciul Spotify Premium utilizatorilor actuali și noi Glovo Prime. 

 

 

Sursa foto: Glovo

În cadrul acestui parteneriat, utilizatorii eligibili Glovo vor putea avea o perioadă gratuită de două luni de utilizare a Spotify Premium*. În plus, utilizatorii care se înscriu la Glovo Prime pentru prima dată vor fi eligibili să se bucure de un abonament gratuit Spotify Premium de patru luni. Oferta va fi disponibilă pentru toți utilizatorii Glovo Prime care nu au fost încă abonați Spotify Premium.

Utilizatorii vor fi contactați prin e-mail** pentru a primi mai multe informații despre cum să valorifice oferta, cu un link către pagina Spotify, unde cei care sunt eligibili se pot înscrie pentru perioada de încercare gratuită. Dacă utilizatorul este eligibil, va debloca perioada de probă gratuită.

Glovo Prime este programul de abonament destinat clienților Glovo, care le permite acestora să plaseze comenzi cu livrări gratuite nelimitate, beneficiind de promoții exclusive pentru produsele alimentare, de la restaurantele și supermarketurile din aplicație. Colaborarea dintre Glovo și Spotify sporește beneficiile pentru noii membri Glovo Prime, care în timpul perioadei de încercare Spotify Premium (se aplică condițiile)* vor putea să asculte, fără reclame, catalogul de muzică Spotify de peste 100 de milioane de melodii. Pe Spotify, utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de 5 milioane de titluri de podcast și de 375.000 de cărți audio.

Glovo este o aplicație inovatoare multi-categorie, care conectează utilizatorii cu companii și curieri, oferind servicii la cerere de la restaurante locale, supermarketuri și magazine de vânzare cu amănuntul. Viziunea Glovo este de a oferi tuturor acces facil la tot ce se află în orașul lor, astfel încât utilizatorii noștri să se poată bucura de ceea ce își doresc, când doresc, unde doresc. Fondată în 2015 la Barcelona, ​​operează în 23 de țări din Europa, Asia Centrală și Africa.

Mai multe informații AICI.

Platforma Spotify a fost lansată în 2008. Astăzi, mai mulți ascultători decât oricând pot descoperi, gestiona și se pot bucura de peste 100 de milioane de melodii, peste 5 milioane de titluri de podcasturi și 375.000 de cărți audio pe Spotify. Suntem cel mai popular serviciu de streaming audio din lume, cu peste 602 milioane de utilizatori, inclusiv 236 milioane de abonați pe 184 de piețe.

Citeste si:
Românii, pe primul loc la comenzile de kebab, într-un clasament Glovo: am depășit Polonia și Spania
Românii, pe primul loc la comenzile de kebab, într-un clasament Glovo: am depășit Polonia și Spania
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Glovo anunță o nouă colaborare cu Spotify: peste 100 de milioane de melodii și 375.000 de cărți audio, disponibile pentru clienții Glovo Prime