Lectură de un minut

30 Mar 2023 - Știri și Noutăți

FOTO I Casa de modă italiană, Florentino Delure, a inaugurat un concept store în centrul Bucureștiului

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Pe 23 martie, a fost deschis Florentino Delure, concept store-ul lansat în premieră la București. Acesta se află în vila aflată pe strada Cpt. Av. Gheorghe Demetriade 14 din Dorobanți, aceasta fiind inclusă în Lista Monumentelor Istorice.

Sursa foto: Florentino Delure

Despre Florentino Delure, însă, se știe încă până la venirea casei de modă în România. E un concept italian ce promovează stilul ca mod de afirmare și redescoperire.

Așadar, brand-ul îi invită pe toți cei pasionați de arta sartorială să se delecteze cu calitatea Made in Italy după tradiția Florentino Delure: costume elegante, dar moderne pentru bărbați și dame și Loungewear din țesături prețioase de cashmere și mătase.

Ba mai mult, showroom-ul te invită și în zona Made-to-Measure, ce va putea fi accesată cu programare prealabilă.

Atenția și sfaturile personalizate oferite fiecărui client în parte permit brand-ului să-ți creeze cele mai rafinate costume, cămăși, pantaloni, paltoane și pantofi GoodYear în baza măsurătorilor proprii.

Citeste si:
Irina Stăncescu, Pain Plaisir: Vizăm dezvoltarea afacerii prin noi locații „aproape de casă”
Irina Stăncescu, Pain Plaisir: Vizăm dezvoltarea afacerii prin noi locații „aproape de casă”

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  FOTO I Casa de modă italiană, Florentino Delure, a inaugurat un concept store în centrul Bucureștiului