Lectură de un minut

22 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Retailerul de optică Videt a deschis în octombrie un nou showroom lângă Mall Vitan din București

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Magazinul de optică Videt a deschis cel de-al doilea showroom din București, pe strada Brândușelor 2-4, lângă Mall Vitan, după o investiție de 100.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă.

Spațiul de expunere din Vitan reprezintă cel mai mare showroom Videt, cu o suprafață de aproape 250 mp, cu aproximativ 50% mai mare față decât showroom-ul din Calea Dorobanților, pe care compania l-a deschis în 2019.

„Plănuim să investim în continuare în piața de optică offline prin deschiderea de noi Showroom-uri. Ne gândim serios și la provincie", a declarat Alexandru Alecu, directorul general și fondator Videt.

„Expunem în noul showroom peste 3.000 de produse, care au fost atent alese în funcție de forma ramelor, trenduri și tendințe de la peste 50 de branduri", a declarat Cristian Miloiu, marketing manager la Videt.

Compania a pregătit și o ofertă specială pentru primii 300 de clienți ai noului showroom: vouchere de 100 lei extra reducere pentru ochelarii de vedere, care se aplică chiar și peste reducerile și ofertele deja existente.

Pentru 2021, Videt estimează că va încheia anul cu o cifră de afaceri de 4 milioane de euro, în creștere cu peste 80% față de anul precedent. Pentru 2022, compania are în plan deschiderea de noi showroom-uri.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de optică Videt a deschis în octombrie un nou showroom lângă Mall Vitan din București